alyapoyraz Bugün 32+1 haftalık olduk sabahtan beri karnım taş gibi bebeğin hereketleri normal ama sanki karnimda taş var aşırı can yakıyor başka biseyim yok neden böyle oluyor yaşayan var mı
Fadimehizz alyapoyraz ara ara benim de öyle oluyor yemek yaparken bile karnım tezgaha değse nasıl canım acıyor 😣
Bet1 alyapoyraz bende tam 32+0 im o sertlikler kasılma oluyor yalancı kasılma olabilir dinlenince geçiyorsa herhangi bir risk durumunuz yoksa kontrolünüzde gidersiniz ama riskli geçen bir hamileliğiniz varsa bir kontrole de gidebilirsiniz.
Rrabia00 Bende bekleyim 32 deyim ozellikle gecen haftadan beri aynı durumdayım bir de sürekli kasığımda oynuyor gecen hafta muayenede bisey cikmadı ama zaman gectikte artiyor
alyapoyraz Rrabia00 sizde de mi aynısı oluyor sabahtan beri o kadar sert ki karnım aşırı canımı yakıyor karnım sert oluna aşağıya da baskı yapıyor garip yanı bugün daha kontrole de baya var
Eliftal 32 deyim benimde 1 aydır öyle ama benim suyum fazla ben o yüzdendir düşünüyorum sizi bilmiyorum :(
alyapoyraz Eliftal benim suyum fazla mı az mı bebek kaç kilo boyu hiç bişey bilmiyorum devlet hastanesi takipliyim umursamazlar söylemiyorlar sorunca hersey normal deyip gecistiriyorlar gecen gittiğim nst de sancida çıktı normal dedi gönderdi
Rrabia00 alyapoyraz benim hareket ediyor ederken kasilmaya baslayip birakiyor bayramdan beri boyle ve canimi yakiyor sertlestigi zaman ovuyorum bir de ayagimi yukari uzatiyorum biraz yumusuyor o zaman canim benim de cok aciyor bu arada
alyapoyraz Bet1 yok risk yok canım sezeryan doğum yapiyorum sabahtan beri çok sert geçmiyor o yüzden sadece bende oluyorsa gidecektim herkeste oluyorms normal o zaman
alyapoyraz Masalmina1233 geçen kontrole gittiğimde makat gelişti canım belkide dönmüş olabilir hiç bilmiyorum
Rrabia00 Masalmina1233 cok uzun zamandır boyle bilmedigimden soruyorum erken gelmez dimi o sekilde duruyor diye
Suleaydogan1 alyapoyraz yok yok zaman zaman oluyor geçiyor endişelencek bişey yok elinle hafif bastırsan pozisyon değiştirir bıcırık rahatlarsın ben öyle yapıyorum 😂
ykyftmnr Bende daha bugün doktora aynı şikayetimi bildirdim çok normal dedi rahimde ağrı karinda sertleşme hep doğum hazırlığı yapıyor bedenin dedi
alyapoyraz ykyftmnr o zaman normal iki tane daha çocuğum var onlarida bırakıp sürekli gidemiyorum teşekkür ederim ♥️