Scldgtkn 6 haftalık hamileyim açık kırmızı kanamam var hastaneye gittim ulturasonda kalp atışı var ve kanama gözükmüyor ama vajinam şuan çok yanıyor kanamada lekelenme tarzında ne yapacağım 😢
ZeynepKaraka Scldgtkn canım benim eger doktorun iyi degilse başka doktora git daha çok yenisin kesinlikle başka doktora görünmeni tavsiye ederim.
Rasev Scldgtkn enfeksiyon varmi peki?ayaklarinizin altina yastik koyup yukarda tutun ve sicak cay icmeyin sicak dus almayin bol bol dinlenip dua edin❤️rabbim sağsalim kucaginiza almayi nasib etsin
Dileqim Scldgtkn pembemsi leke tarzi kanamalar genelde yerlesme kanamasi bir pecete ile takibini yap ne kadar gelecek ayaklarini uzat dinlen...Az yada cok farketmez dr a gorunmekte fayda var...
Scldgtkn Progesteron hap kullanıyordum acile gittim gece bişey yapılmadı sağlıksızsa düşer zaten dendi 😢
031965 Scldgtkn doktorunuzun mesaisi başlayınca ona gidin hemen, acildekiler bilmez moralinizi bozmayın çok kanaması olup da sağlıkla doğum yapanı gördük her kanaması olan çok şükür düşük yapmıyor. Bugün daha iyi bi doktora gitmeye çalışın
Adenbebek Scldgtkn kalp atışı varsa sıkıntı yoktur doktorunla iletişime geç ama mutlaka belkı igne filan verir
Scldgtkn Doktorumdan yeni geldim alttan muayene ettiler içten kanama Yok kalp atışı normal seyirde ama lekelenmem kahverenginde döndü istirahat verdi inşallah bişey olmaz 😢 benim gibi yaşayanlar varmı acaba