Kubrasenol Tubag1 13 tane kuru dutu suda bekletip onu içmiştim her gün sabah ama yine doktoruna danış
Humeyraeslem1 Tubag1 ben gebeyken kuru dut içerek kurtuldum çünkü antibiyotik falan vermemişti bir hafta sabah akşam aç karnına bir bardak iç faydasını görürsün
Tubag1 Kubrasenol bende okudum onu internette ama gebelikte sıkıntı olur mu kür gibi birşey oluyor sonuçta cesaret edemedim
Humeyraeslem1 Tubag1 Doktora ben söylemiştim bitkisel biseyler içtiğimi oda olumsuz birsey söylemedi dinlenerek geçer dedi
esmaass Tubag1 merhaba benimde hamileligimin başından beri 11 çıkıyor ne yükseliyor ne de düşüyor doktorum bazi insanlarda sabit kalir korkma dedi baktırdğım yerde iki haftada bir baktiriyorum sendr öyle yapabilirsin tabi en iyisini Kendi doktorun bilir
Servikal Tubag1 git hastaneye canım antibiyotik kullan çok yüksekse çok tehlikeli gerekli takviyeleri de alırsın
FilizinAnnesi Canım benim 20 çıkıyor crp 😐 dün kan verdim daha doktor çok önemsemedi.. Bi yerde gebeliğin crp yi yükselttiğini okumuştum belki de bu yüzdendir.