Pluieyy Merhabalar. 12.haftada doktora gittiğimde %90 erkek denildi fakat 16.haftamda baska bir doktor %99 kız dedi. Sizce bundan sonra tekrar erkek deme olasılığı nedir?Bu tarz bi durumla karşılaşan var mi? Ve sonucunda ne oldu? Teşekkürler 🌸🌿
Didararasazizhan Pluieyy aynısını biz yaşadık 12 haftalık erkek dedi doktor hocam çok kız hissediyorum ben dedim yanlış hissetmişsin annesi dedi 16. Hafta eveet çok güzel bi prenses geliyo evinize dedi 2. Söylenen kesin doğru oluyo arkadaşım şuanda 21 haftalık hala kız devam :)
Aysee1123 Pluieyy 16 da net belli olması gerekiyor fakat burda neler okuyoruz ben doktorlara güvenimi kaybettim burda 😂 Birdahaki sefere netleşir artık başka bir doktor daha deneyin siz 😂 Benim en başından beri doktorum aynı özellikle araştırarak ona gitmiştim zaten 12+4 te söylemişti ve değişmedi şuan 18. haftadayız
Yagmure Pluieyy erkek kuzenim için 6. Aya kadar kız gibi görünüyor demişlerdi biraz saklanıyordu ama 6. Ayda erkek olduğu öğrenildi 😂 bana 11 haftalıktan itibaren kız denilmesine rağmen her muayenede hatta 20 haftalıkta detaylıda bile tekrar sordum kız dimi değişmedi diye 😂 Ancak o zaman %100 ikna oldum
esmerella37 Pluieyy mutlu resim yukle yaz googleya ılk cıkana tıkla sonra mavı bısey ckar ustune tıkla rsmi sc ve yukle sonra asagıda kopyala yazar ona tıkla buraya yapıstır
000 Pluieyy benim tanıdığım birine özelde yüzde 90 kız denilmiş birçok kez gitmesine rağmen hep kız denmiş detaylı ultrasonda erkek denilmiş 😄😄 şuan erkek deniliyormuş ama hala şüphe içindeler doğumda kız çıkma ihtimali olursa diye felan hep kıyafetlerini ortak renk almışlar 😄 insanın kafası çok karışıyor
Pluieyy 000 dediğiniz gibi önce kız olup da sonradan erkek olani cok duydum. Ama önce erkek denilip sonra kiz denilene pek rastlamadığım için şüpheye düştüm 😊
Rabissskemal @esmerella37 merhaba canım bana da bakar mısın haftaya net söylerim dedi bugün söylemedi çok heyecanlıyım lütfen 😢😢😢😢😢 Allah aşkına