Gulsah1426 Kan verdim adetim 1 gün geçti. Beta değerim 14 çıktı. Başına böyle gelen oldu mu bu kadar düşük olması normal mi? Ya da değilsem neden 14 çıksın ki?
Esra_Omer_21 Gulsah1426 gebelik var canım 5 üstü gebelik deniyor iki günde bir kan testi verip kontrol etmen gerek iki katı artması lazım artarsa eğer sağlıklı gebelik ☺️
Gulsah1426 Youngmotherr ben ilk hamileliliğimi de 60 ile öğrenmiştim ama bu 14 olunca bir afalladım arada kaldım ☺️
Gm1709 Gebelik var tebrik ederim henüz çok yeni geç döllenme olabilir 2 günde bir kan verin sağlıklı artıyor mu takip edin 🥰
Gulsah1426 Gm1709 ben de ya yok yada geç döllenme diye düşündüm bir önceki hamileliğimi 60 değer ile öğrenmiştim tıpkı bu zaman da şimdi böyle olunca şaşırdım 🙃
Gulsah1426 Esra_Omer_21 evet doktor da arayıp 2 gün sonra gelmemi söyledi üstelik ilk hamileliğim değil ilk gebeliğimde de 60 larla öğrenmiştim şimdi 14 olunca afalladım ☺️
Gulsah1426 Serencihannn allah bağışlasın🧡ya siz de benimle hemen hemen aynı değer de öğrenmişsiniz doktor da 2 gün sonra gel dedi bana gideceğim bakacağız artık☺️