CemrePektas Humannrle hsg hareketli çekim olduğu için koyduğun foto en başı. İlacın verilme anı, ama raporunda her iki tüp de açık diyor, bir sıkıntı görünmüyor. Hakkında hayırlısı olsun
tgbmerve Humannrle bende 2022 Ekim’de cektirmistim ama bu resim de gönderilen sıvının bir gidişi gözükmüyor , sanki sadece ilk şırınga yi koyarken çekilmiş gibi , başka resminiz yokmu yada kağıtta direk yazıp verdiler bana kagidiniz da yazmiyormu
tgbmerve Rabiakltk5 bilateral (her iki taraf) Tuba (tüpler ) açıktır canım sorun yok , yazıyor bak en altta , her iki tüpün açık
Rabiakltk5 tgbmerve aynen canım zaten çekerken söylediler ama ben daha önce 2 düşük yaptım biri 5 diğeri 4 aylıkken kaybettim bebeğimi bu sebepten dolayı çektirdim ama çok şükür bisey yokmuş
Rabiakltk5 Humannrle bende öyle tahmin ediyorum canım ama 2 dusugum neyden sebep oldu hala anlamadım bi sıkıntı var ama araştırılıyor işte şuan
tgbmerve Humannrle varsa at çünkü çekerken ben anestezi almadım Dr gösterdi yayılan akan kısmı , tıkalı kismida , ve resimlerini çekmiştim, seninkinde net değil anlayamadım ben