Deletedmom_52 Pinar_yildiz06 Canım sezeryanı sen mi istedin doktor mu uygun gördü bir de o hafta da artık normal mi sezeryan mı olacağına doktor karar veriyor mu bende inşallah haftaya gideceğim merak ediyorum artık..
Busrace7 Pinar_yildiz06 bende 35+5 im bebeğim ters o nedenle sezeryan ama babada tarih vermedi doktor
BirTim Pinar_yildiz06 35+6 oldum, 06.06.2023 doğum olacak. Ben sezaryen istediğim için bugün tarih belirledik doktorumla 🙃🙃💙
Pinar_yildiz06 Deletedmom_52 Ben kendim istedim ama doktorda bazi sebeplerden dolayi sezeryan dedi ama tam gün vermedi daha kilosuna göre dedi sen kac haftaliksin
Deletedmom_52 Pinar_yildiz06 hımm anladım biz de 34 doktora gittiğimde 35 olacağız İnşallah onun için sormak istedim
Pinar_yildiz06 Deletedmom_52 bende 2 gün sonra 36 olcam bu hafta ici gidecegim sen ne istiyosun normql mi sezeryan mi
Deletedmom_52 Pinar_yildiz06 Doktorum uygun görürse şartlarda uygun olursa İnşallah normal doğurmak istiyorum bebeğimle ilgilenmek istediğim için ama tabi doktorum neyi uygun görürse hayırlısı olsun inşallah ☺️
Pinar_yildiz06 Deletedmom_52 inşallah valla ben ikisinden de cok korkuyorum ya saglikla aliriz insallah bebislerimizi kucagimiza
Deletedmom_52 Pinar_yildiz06 Bende çok korkuyorum bakma kendime telkinler veriyorum yoksa yani öyle hiç de iyi değilim 🤦🏻♀️
Pinar_yildiz06 Deletedmom_52 sezeryan sonrasi aci cekmekden degilde ameliyat esnasindam korkuyorum ben
Deletedmom_52 Pinar_yildiz06 aman ondan korkma hissetmiyormuşsun uyşturuyorlar orayı asıl sonrası kötü bence ya acıyı hissetmeye başlayınca 🤦🏻♀️
Pinar_yildiz06 Deletedmom_52 Evet ama sürekli agri kesici felan veriyolarmis normal dogumdada sanci kotu diyorlar Allah yardimcimiz olsun
Deletedmom_52 Pinar_yildiz06 Anaaaaam işte cennet kolay verilmiyor 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 Napalım başa gelen çekilir bir şekilde çıkacak bu bebeler ordan
meliiisoz Pinar_yildiz06 benim gebeliğim riskli serklajlıyım doktorum sezeryan önerdi 34. Haftamda 2350ydi yarın bakacağız kilosuna en az 3 doğar diyor