Sky Selam Canlar 21+1 olduk bu gün bu gece inanılmaz midem yanıyor ve yatamıyorum anca oturarak durabiliyorum yatınca ağzıma geliyor kusucakmış gibi oluyorum bir Öner’i çare bilen var mıı ??
busra6161 Sky yogurt bana cok iyi geliyo bi gece yanimda küçük yogurt kabiyla yattimi bilirim kalkip kalkip yiyodum
Oges Sky gaviskon mide ilacı alın için hiç bir zararı YÖK hamileşer için zaten doktorum önermişti bana da
Sky Kenanizm18 şöyle ben hamileliğim boyunca hiç süt içemedim midemi bulandırıyor çünkü soda da Yok şuan 😓 yoğurt yesem olur mu acaba
Kenanizm18 Sky az bi tuzda dökebilirsin birde yatmadan en az yarım saat önce yemek yemegi kesip gün içinde cok yaglı, salcalı yemeklerden kacının gecmiş olsun
Sky busra6161 hemen koşuyorum çünkü bu yanma beni yatıracak gibi değil inşallah işe yarar teşekkür ederim 🤗
Sky Kenanizm18 çok teşekkür ederim yoğurtla biraz olsun hafifledi devam ederse salatalığı da yiyeceğim
ghost35 Süt yogurt işe yaramazsa gavıscon ilacını için doktorunuza soyleyın o yazar zaten. Ben 2,5 aydır neredyse hergun cekıyorum artk süt yogurt gecırmıyo gavıscon aşırı hızlı gecırıyo
Sky ghost35 oğlumda gaviscon yazmıştı doktor fakat tadı o kadar iğrenç ki ben onu içeceğime çekerim demiştim 😥😓😅 inşallah o kadar uzun sürmez ya acı acı çok fenaymış gerçekten kaç haftalıksınız be zaman başladı sizdede
ghost35 Şuan 24. Haftanın içindeyim evet uzun zamandır çekiyorum artk ilacı ıcmeden gecmıyo da sadece geceleri degıl gün içerisinde de oluyo maleseff.. umarım sizin cok uzun surmez gercekten zor uykudan uyandıgım bıle oluyo gece yarısı