Nagish17 ku4iremmmm- Havvagül hanım a gidiyorum, 2 haftaya da doğumum var sürecin başından bu zamana onunla geldik, çok memnunuz ilgisinden
Mineee35 Ben bugün Sabahattin beye gittim ancak kilosuna daha belli olmaz dedi ve ben 30+5 haftaliğim şaşırdım yani diğer doktorlar acaba kilosunu söylediler mi size
ku4iremmmm- Mineee35 benim doktorum her gittiğimde boyunu kilosunu suyunun ne kadar olduğunu bakarken tek tek söylüyor sormaya bile gerek kalmıyo
Nihlal ku4iremmmm- kadın doğumdaki doktorların hepsi çok çok iyiler sadece çok dolu ve çok yoğun oluyor🥲
Mineee35 ku4iremmmm- Diğer sefere ona randevu alayım olmadı çünkü Sabahattin bey daha belli olmaz dedi ama olur yani 2 kiloyu bile geçmiştir ama söylemedi
Nagish17 Nihlal evet en son kontrolde ben de sahit oldum, kadınlar sezaryene alınmak için servisin önünde saatlerce beklediler, hatta doktorum bunu sağlık bakanlığına bildirin kadın doğum servisini genişletmeleri yönünde şikayette bulunun demişti
Dnzglsm_123 ku4iremmmm- Havvagül Ohan’a gidiyorum, çok memnunum. Sadece çok yoğun gidence beklemek zorunda kalıyorum