Mine16 Hafta da Bizde çok şükür bitirdik odamızı. 😍🥹 çok içime sindi. Sadece duvar rengi kartele da çok daha açık beyaza yakın duruyordu ama biraz fazla krem oldu 🤣🤣 oda nazar boncuğu olsun 🧿 Sizde atın odalarınızı bakalım 😍
Hizligonzales Mine16 cok guzel olmus gule gule kullansin bebis ins. Bizim odamiz hazir bebise abisinin odasini vericez abiside daha 20aylik ogluma oda yapacagim ilerleyen haftalarda
nur34_ Mine16 bizim odamizin dekoru yapilmadi daha perdesi fln yapilcak kurbandan sonra hemen ilgilenicem
Kubra2626 Ayy bayıldım halılar ve perde nerden acaba? Allahım sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin 🙏
Mine16 Kubra2626 Ben yurtdışında yaşıyorum ☺️ düz olan halıyı ikea dan aldım ama ayıcıklı olanı burda olan bir mağaza dan almıştım perde de aynı şekilde burda bir Türk firması var ordan aldım
Neslihankrhmt Mine16 çok güzel güle güle kullanın ama beşik kullanışlı mi bilmiyorum henüz 15 haftalıgiz alışveriş yapmadık daha
Mine16 Kubra0mehmet Çok geçmiş olsun kalbimiz hep sizinle 🩵🩵Hiç üzülme çok çok daha güzelleri yeni eviniz de yapacağınıza eminim bir çok insan da bunun için destek veriyor ☺️👍🏻 tek önemli olan şey bebeğin ve sizin sağlığınız gerisi geç olsa da olur 😘😘🙏