mariapuder merhaba bikac hafta sonra detaylı ultrason yaptırcaz ama pakete dahil değildi medicalpark ta yaptırabilirz ya da baska bi yerde, sizin gittiğiniz tavsiye edecegnz yerler var mı özellerde
CayGetireyimMi mariapuder kesinlikle sinan tan ya da ali ipek Ben Ali ipege gittim çok iyiydi. Sonra perinatolog diye deniz esinlere gittim çok pişman oldum hiç iyi degil
bkts mariapuder madicalpark batikentte takipliyseniz orda yaptirin Gülenay hoca yapiyor öneririm 😌 beni takip eden doktor da oydu detayli vaktim geldiginde de baskasini dusunmemistim hic o yuzden 🌻
Htceparlak Kesinlikle Ali İpek Aşırı tavsiyedir :) Devlet hastanesinde falan sakin yaptırmayın Yada yaptirin farki görün 😂
Htceparlak mariapuder canim sanirim cok geciktim cevap vermekte ancak yeni gordum. Saglik calisani oldugum icin indirim yapmislardi 900₺ ödedim. Sonraki gidisleriniz icin otomatik indirim tanimlaniyor bu arada. Bebegin ilk kontrolleri kalca cikikligi vs
1asel-duru Gülhiz karataşa gittim 1000 TL ücreti Mart’ta gitmistim çok ilgili ve detaylı bilgiler verdi memnun kaldım
Tanli1993 Ali ipek muhtesem bir insan tam 1 saat sürdü öyle detayli inceliyor ki. zaten özel klinik tek siz ve eşiniz muhteşem. Resimlerini videolarını veriyor renkli. Raporunuzu çıkarıyor. Sekreteri cok tatli. Tavsiye ederim
mariapuder Tanli1993 sinan tan ve ali ipek arasında kaldım her ikisinden de cok memnun gidenler, nasıl karar vericem bilmiyorum :)
Ayselkayaa mariapuder Sinan Tan martta gitmiştim çok memnun kaldım işine başlamadan besleme çeken bi doktor ilk defa görmüştüm ☺ 1.200 baktirmistim fiyat olarak
gulsahk93 mariapuder gülhiz karataş’a gitmiştim şubat falandı 1000 tl ydi o zaman fiyatı gayette ilgili bir hanım biz memnun kaldık