• Beslenme Gebelik
  • Gebelikte iştahsızlık yaşayan oldu mu acaba ya nasıl geçer

5+6 haftalık hamileyim kusmam yok ama bulantım var gibi böyle sanki bir lokma atsam ağzıma kusacak gibi dolu hissediyorum kendimi bir şey yemek istemiyorum yaşayan oldu mu hafif şeyler yiyip içebiliyorum şuanda

Sevvalerdmm ilk haftalarda çok normal.İlerleyen haftalarda zaten aşırı iştah açılıyor.Yine de aç kalmayacak şekilde tuzlu şeyler yerseniz rahatlarsınız biraz

Bende oldu maalesef 1 bucuk 2 porsiyon yemek yiyen ben 2 yemek kasigini zor yiyorum 7.aydayim hala ayni 😄 biraz fazla yesem son yedigim lak diye çıkıyo reflü oldugunu söylediler gebelik kusmasi boyle olmaz dediler zaten bu kusma işi 5. Ayda başlamıştı suan nadiren oluyor.
    Yani duzgunce yemek yiyemiyorsaniz bebeğe kilo aldircak seyleri yemeye calisin bu donemde onemli olan o zaten meyve çerez su vs..
    Ayrica kussanizda korkmayin bebis ordan gerekeni alıyor zaten ben bu halime ragmen normalden birazcik daha iri bir bebek tasiyorum😂

Sevvalerdmm tabiki oldu . Prilam dr yazdi doktor bulantiya suan yiyorum. Yine cok acik degil ama sukur ac da kalmiyorum

Htceparlak aynen canım meyvedir kuruyemiş hatta daha çok tuzlu çubuk kraker vs yiyorum su günde 3 litreden fazla rahat rahat içerden su bile güzel gelmiyor artık erken diye düşünürdüm böyle şeyler için ama sanırım normalmiş

Sevvalerdmm benimde olmustu 3 hafta kadar sürdü. Kusmadım ama dediğiniz gibi sanki ağzıma bi lokma atsam kusarım hissiyle gezdim tiksinmekti bendeki. Yemeğin hayalini dahi kurmak tiksinmeme yetiyodu. Doktor ilk aylar yememenin bebeğe hiçbi zararı olmadığını söyledi. Vücudunuzu sıvısız bırakmayın. Kendinizide tansiyonunuz düşücek kadar aç koymayın. Yani hiçbişe yiyemezseniz bile beyaz peynirden yapılmıs bi tost midenizi tutucaktır. Tuzlu tuzlu toparlıyodu beni, geçici bi süreç bu