Sulte Kizlar kacinci haftada yikayip utulediniz minnoslarin kiyafetlerini bide kacinci haftada canta hazir ettiniz 32 deyim ne zaman baslasam diye dusunuyorum daha ev temizligimde var tabi
Livealittle Sulte 35 te başla bence canım erken doğum riski yoksa tabi varsa simdiden bebişin kıyafetlerni yıka ütüle derim ben 👾
aysuyenihayat Sulte ben 32. Haftamda bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim. Bir de hastane çantam hazırdı o haftada. Şimdi 37. Haftaya giricem detaylı temizliğe başladım her güne bir odayı bitiriyorum haftaya perşembe doğumum var çünkü 🥹❤️🤰🏼
Sulte Gunes17 erken gibime geliyor sanki temizlik 2 gunde hallolur canta da bir gunde yika kurut utule 2 3 gun baslasam mi acaba
Sulte Livealittle sezeryan olcam 39 gibi aliriz dedi doktor ama bilemedm iste bi iki hafta beklesem mi baslasam mi
Daisy0000 Sulte Niye tozlansın canım, kendi dolabımızdaki kıyafetler yıllardır dolapta duruyor tozlanmıyor 😬
beyzacmvrc Sulte başla yavaş yavaş 34 de annemle birlikte yaptığım halde zorlandım belim ağrıdı 30-32 arası yapmak lazım bence Cantayida kıyafetleri de 34 de hazırlamıştk biz. 36+4 um 4 gündür falan ufak tefek temizliğe basladim ama annem gelcek yardıma onada
Sulte beyzacmvrc aslinda evim temiz cok uzun surmez temizligim duzenli olarak yapiyorum ama kiyafet canta dusunduruyir 35 gibi yapsam diyirum