Ilaydaerd Bununla ilgili açtığım kaçıncı post oldı ama bi türlü istediğim tam verimi alamadım Şimdi güzel anneler hangi bezden memnun kaldınız. Bu aralar özellikle goon markasını çok duyuyorum kullanan var mı? Karar vermek çok zor gerçekten. Ne almalıyız 🙄🙄🥹🥹
egesmommy Ilaydaerd molfixle bebeğim çok rahat baby me aldık görümcem memnun kaldım dedi diye bebeğimin poposuna yapıştı kullanamadık
piiremsesinannesiii Ilaydaerd bundan bende çok korktum farklı farklı bişey olurmu vs diye ama bi kez pişik oldu onda da altını uzun süre değiştirmediğim için oldu onun dışında şükür bir sıkıntı olmadı bir de her altını açtığımda ıslak mendille sildikten sonra pamukla kuruluyorum sonra çok az pişik kremi her seferinde sürüyorum bunlardan dolayı olmamıştır belki
elifsen aslında 1 numara alırken az az alıp ucuz markalarıda bebeğinize kullanın ki ilerde pişik yapmasın dedi bir doktor bize. en pahalısını da kullansan alıştığının dışında ise pişik yapıyor. migros markası en iyisi
Ilaydaerd piiremsesinannesiii kurulama yaptığınız için büyük ihtimalle nemli kalmamış popousu de kremli ıslak mendil ne kullanıyorsunuz