adenimm_ Genellikle 30. Haftadan sonra sizin kilo almanız durur yavaşlar diyolar bebek alır kiloyu aldığınız kilo bebeğe gider diyolar doktorumda ayda en fazla 1-2 kg aldırsın demişti sizde durumlar nasıl ?🫠
Kelle0129oekd adenimm_ 30 +2 haftalık 12 kilo aldım 🥺bebeğimin kilosu iyi 1 kilo 200 gram benimki sorun dedi nasıl vericem bu kiloyu ya
Bet1 adenimm_ ilk hamilelikte 12 kilo aldım toplamda genelde 25 ve 30. Haftalarda hızlı kilo alıyorum sonra yavaşlıyor gerçekten. Şimdi ikinci hamileligim 32. Haftadayim 14 kilo aldım 1 haftadır hiç değişmedi kilom
Gzmerk İnşallah öyledir 🥹 ben de çevremden hep 30.haftadan sonra aşırı kilo alındığını duydum. Geçenlerde doktorum da aynısını söyledi hatta 7.ayımda 10 kg aldım bundan sonra daha dikkat etmelisin daha çok kilo alacaksın çünkü dedi 😬
adenimm_ Gzmerk hadi ya bende hep tam tersini duyuyorum doktorumda ayda en fazla 2 kg alırsın öyle yapmaya bak dengele demişti 🫠
adenimm_ Kelle0129oekd bende 34 e gireceğim yarın 12 kg oldu doktorum ayda en fazla 2 kg almaya bak dengele dedi kızıyor maksimum 12 bilemedin 14 dedi🙈😬 doğumda hemen 10 kg gidiyormuş birde emzirdikçe çok gidiyor diyorlar inşallah öyle olur 🙏😇
ozlmm123 adenimm_ arkadaşlar bunu diyen yaşan söyler bünye meselesi ben doğumdan geldim bebek 3 kilo doğdu okadar kan ğlesenta nereye gitti bilmem eve geldim tartıldım sadece 3 kilo gitmiş 😅😅 evet emairdikçe gidiyo ama en fazla 3 5 kilo öyle 10 kilolar sadece diyetle git vallahi
adenimm_ Bet1 bende 34. Haftama gireceğim yarın 12 kg almış oldum şuana kadar ama dediğiniz gibi 5-7 ay arasında hızla aldım🙈😬 ilk 3 ay almamıştım şimdi de yavaşladı bence
nidosh adenimm_ ben en çok 2. Trimesterde aldım kilo. Şu an 38. Haftadayım 32 den sonra az almaya başladım 12 kilo aldım toplam
Bet1 adenimm_ ilk 20 haftaya kadar bende hiç almıyorum ikinci hamileligim. Ne oluyorsa bana 25 30 arası gözüm dönüyor heralde 😂
adenimm_ Bet1 2. Trimester de hızla büyüyorlar dedikleri doğru bence şimdi benim yavaşladı Allah’tan😊🫠😇
adenimm_ beyzacmvrc biz almayalım bebişlerimiz alsın kiloları inşallah canım😍😍🥰 toplam da kaç almış oldun