Laliin1 Gülce ismini düşünüyorum çevremde hiç kimse beğenmedi bende acaba mı dedim 😅 kararsızım sizce nasıl
Minnakkurabiyeveannesi27 Laliin1 Gülce çok duyulmamış bir isim o yüzden insanlar yadirgiyor siz ve eşiniz begendiyse sorun yok
kubraselcuk Laliin1 sen beğendiysen eşin beğendiyse koyun gitsin valla çünkü insanlara sorarsan herkes her isme kulp buluyorlar biz oğlumun ismine kendimiz karar verdik kimseyi de dinlemedik 😇
Laliin1 kubraselcuk evet sormayın ilk kızım asel duru. Duru hakkında duyulmamış çok diye çok acayip seyler duydum iyi ki de koymuşum ama insanın kafası karısıyor haliyle 😬
Laliin1 Bsra-korkmaz ilk kızım gülce duru olacaktı eşim dahil kimse beğenmeyince asel duru koydum. Şimdi de asel patlaması var 10 çocuktan 9 u asel 😃
kubraselcuk Laliin1 aynen öyle bende mesela Artun koyacağım anlamına vuruldum şuan çok yaygın değil ama yaygın isimlerden fenalık geldi zaten gülce çok güzel bence🥰
Laliin1 Mervisck inşAllah 🤲 dinlemiştim o da etkiledi tabi ismin anlamı da sanırım koyacağım Gülce’yi 🙈😍
Laliin1 hunilimom evet 🙈herkes alışmış asel elisa lina liya vs vs. 4 sene evvelde beğenilmedi koymamıştım içimde kaldı koyacağım insallah bu kızımda sağ salim doğarsa insAllah Allah nasip ederse 🌺🌸