Irmakdkm Aysebkr1258 herkes farklı düşünüyo işte doğum a yakın orda mı durcaksınız az buz değil çünkü yol
Aysebkr1258 Irmakdkm sezaryen olucak doğumum büyük ihtimal bende bel fıtığı var çünkü 38. Haftada falan planlsnıyor o yüzden sancı falan olmucağı için sıkıntı olmaz yol diye düşünüyoruz
Msl_ege Bende İzmir’de yaşıyorum İzmirliyim ama 10 sene Bandırma’da yaşadım . Bandırma başlığı görünce atladım direk 😅😅
Gg123 Ya bişey sormak istiyorum devlet hastanesi detaylı ultrason yok drdi bildiginiz var mı Bandırma da yapan özel hastaneden hayal beyi aradım dediği şey ben dışarıdan gelenlere bakmıyorum oldu
DuyguSen Gg123 özel hastane yapıyor ben orda yaptırmıştım ama zaten hayal beyin takibindeydim özel hastanede muayene oluyordum
Irmakdkm Gg123 kendi ultrasonunda detaylı bakan doktorlar var özel hastanedeki doktorlar erkan coşkun ilhan şen. Ama ben bursada yaptırmayı düşünüyorum daha iyi makinaları
Gg123 DuyguSen bende iki kere falan gittim ona aradım sizin kaydınız gözükmüyor dedi birde ücreti nedir biliyor musunuz
DuyguSen Gg123 250 yada 300 tl öyle hatırlıyorum şu an nedir bilmiyorum ama uzun zaman oldu ben 4 ay önce doğum yaptım çünkü detaylıya girdiğimin senesi gelecek nerdeyse 😆
Zeyneppz BusraAydogan14 ben de gönende yaşıyorum doğumdan çok korkuyorum doktor önerinizi yazar mısınız bayan doktor önceliğim buradaki doktora gitmedim