Deletedmom_52 123esr_ bu hafta yıkadım bende 34 olacağım Artık ağrılarım oluyor Allah korusun vakitsiz geleceği tutar bebeğimin de hazır ettim ben ağzı kapalı dolabında duruyor bir şey olmaz dedim 🥲
bademli_puding 123esr_ 34+5 çoktaann hazırladım yıkadım ütüledim dolaba koydum çantamı da hazırladım 34 35 yıkamak için biraz geç bence
Daisy0000 123esr_ Erken mi mi🫨 Bebeğin ne zaman geleceğinin garantisi mi var ,geç bile kalmışsınız bence..
Heyzilwq bademli_puding kız daha almadım ben bile 34+3 😅 galiba ben dogururken kocam kıyafet falan alacak 😅
Gamzeizmir35 Ben 32 ve 33 te yıkadım. Parca parca ütüleyip yerleştirdim. Hastane cantami halen kapatmadim. Suan 37+1 iz. Keske onceden yapsaydim. Suan cok agirlastim. Mecalim yok. Bence biran önce halledin
2023Mucizem 123esr_ 34+6 bende daha yıkamadım ama bu hafta baslıyorum hazırlayacagım odasını hallettim şimdiyıma yerleştir canta hazırla da sıra bence yavaş yavaş hallolur 40 a kadar yolu var 😂
Merveftm 123esr_ valla 30 a girdiğim hafta yıkadım utuledim yerleştirdim. İyiki yapmışım şuan yapabildigim tek şey panda gibi yuvarlanmak😂😂
Dilaraanl 123esr_ 30. Haftamda hazırladım hepsi hazır. Hastane cantamı da gecen hafta hazırladık eşimle. Aklıma gelenleri koyuyorum eksik varsa onları alıyorum suan. Cok geciktirmemek lazım kıyafetler cok minik oldugu icin ütülemek vakit alıyor agırlasmadan yapmak en iyisi bence
1Gozde1Yusuf- 123esr_ 31 de yikadim utuledim cantam yarim yamalak hazir bekletirsem agirlasiyorum hazir dursun mis gibi :)
Esrahmet 123esr_ benim herseyim hazır ilk dogimumda acil 34 haftalık dogurunca bunda biraz erken davrandım insan hazırlıksız yakalanıyor