beyzacmvrc benim olduğum hastanede bı tanıdık tutturdu bebeği yere dusurmusler bebek vefat etmiş doktor gören hemsirelere para teklif etmiş vs vs vs sonra biri vicdan yapıp itiraf etmiş falan filan bunu diyen kişide ayranı yok içmeye atla gider scmaya kirayı ödemeyip hastaneye gidiyordu benden 1 buçuk ay öndeydi bu tutturdu normal doğum bak sezeryan çok zor bak yapamazsin bak edemezsin çok kötü olursun her gün sezeryandan vazgeçirmek için aradı halbuki ben zaten en başından normal ve devlet yanlisiyim bana daha çok tecrübe varmış gibi geliyor neyse kız bu sefer başladı devlete gitme sezeryan olma şunu al bunu al bana ablalık tasliyor resmen sonra o kız 36. Haftada zorunlu sezeryanla doğum yaptı mecbur kaldım sende boşver sezeryan ol 2 hftya ayağa kalkarsın bak kilolari kolay verdim vs vs dedi , Allah’ım hala sinir oluyorum ona o yüzden nasip işi olarak görüyorum doğum da ayrı imtihan başta özelde doğum diyordum sonra vazgeçtim gidip o paraya iPhone aldık 😁 özele gidilir tabi devlet hastaneleri çok kötüyse falan yada sezeryan düşünürsem falan ama zaten normal istiyorum bir sorun olmadıkça devlette normal inşallah ama işte her devlette iyi değil ciddden nasip işi
Deletedmom_116