Glsm91 Selam kizlar 😊 ben 37 hamileyim ve merak ediyorum herkez benim gibimi kilolari aldi ? Suanda 82 kiloyum sistim iyice 😅 170 boyum var 70 kiloyla hamile kaldim ve bu 2 hamileligim sizlerde durum ne ?
Polikistikanne Glsm91 ilk hamileliğim 74le hamile kaldım. 23.haftamda 11 kilo almıştım şeker çıktı 🙄 sonra diyetle 2 kilo verdim bir dahada almadım yani şuan 39+4 83-84 gidip geliyorum ☺️
kardeleng Glsm91 58 kg ile başladık 34+6 olduk 65 kg olmuşum.Hiç mide bulantısı yaşamadım kilo veremeyenlerdenim.ilk hamileliğim önden giden kocaman sipsivri bir göbüşüm var.🙈
Glsm91 Seymameva ne güzel normalde ilk hamilelikte insan kontrol edemiyor kilosunu en azindan ben edememistim :)
Seymameva Glsm91 ama bulantılarım çok oldu doğru birşey yiyemiyordum birde paketli gıda yemiyordum bu ara başladım o yüzden zaten biraz daha aldım biraz dikkat etmek en önemlisi
Yagmurerol worin boyunuz kac acaba 🙂 70 le insan kilolu mu gozukuyo yoksa gobek bolgesi mi buyuk duruyo cok merak ediyorumda 😀 ben daha 17 haftayim ondan bu merak😄😄 59 dan 57 ye dusmustum ilk kez bu hafta 1 kg aldim da 1.60 boyundayim. Cok merak ettim😁
Ozgenur48 Hafizeipek ben de 64 kiloyla hamile kaldım 30+6 yiz .. gün içerisinde 75 i görüyorum bazen 😁 bebeğim 2 hafta önden gidiyor ..doktor bu hızla kilo almaya devam ederse 4 kiloyu geçer ve normal doğum yapamazsın dedi..ne yapacağımı bilemiyorum normal doğumu çok istiyorum..
worin reinamm aynen ve göbegimi görsen 3 aylik hamileler gibiyim bütün kiloyu basenden aldim.. bide 12 gündür kilom ayni durdu, almaya devam etsem 90i bulurdum heralde😂
Bjk19031903 Glsm91 cok iyi 12 kiloalmissin masallah. Ben dha kilo almadim 11. Haftamdayim. Ama ztn 72 iyle kaldim 1.75 boyum var bizon yavrusuna donecegimi umuyorum ztn kilom var yani 😀
Glsm91 Bjk19031903 ama boyunda var benden uzunsun masallah 😊 kiloyu kaldirirsin merak etme ama dikkat ol ben suanda sana yazarken cashews yiyorum mesela otomik kilo aliyorum 😅
Eymenikoo 75 ile hamile kaldım boyum 1.65 , şu an 90 kiloyum ama aldığım kiloları hiiiiçç kafama takmıyorum.36 haftama girdim , 2 gündür bel ağrısından ölüyorum insanın canı ne taraftan yanıyorsa orayı dert ediyor sanırım daha çok 😒🙈
Elaylama Bu konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Şuradan ekmeği bana bi uzatır mısınız ltfn.... 😬 10 kilo aldım ONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 29 haftadayım. Not: kafama takmıyorum çünkü ben çok kilo almamışım boyum uzun ve karnım devvvv gibi. Doktorum çok iyisin diyo inş öyleyimdir cnm doktorumM ☺️
Glsm91 istanbulluanne ilk hamileliginse otomatik aliyorsun cnm ama hemende verirsin 😊 ben ilkinde 49 kiloydum 26 kilo aldim 1 senede 50 kiloya geri düsmüstüm
Ezgim 110 kilo ile gebe kaldım ilk üç ayda 5 kilo verdim 110.700 ile doğum yaptım 50 günlük bir minigim var ve ben buralardan kopamiyorum🤣🤣