cahilelafanlatamazsinyorulmaa Allahkahretmesin1 enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek olduğu için doktor yıkamamızı tavsiye etmedi dersin annene
Allahkahretmesin1 cahilelafanlatamazsinyorulmaa doğumda doktoruma soracağım zaten annem de yanımda duyar doktor ne derse o 💁♀️
Allahkahretmesin1 _brcu88_ tamamen kurutulursa bir şey olmaz diyor annem ben sizde hep öyle yaptım pamukla kuruladım düşük ısıda fön tuttum dedi hastanede annem kalacak zaten onu yanında sorarım Bi doktora en azından o da duymuş olur
_brcu88_ Allahkahretmesin1 risk göze almayın boşver enfeksiyon da kapabilir eskiden herşey çok kolaymış çok güzelmiş şimdi ufacık şeylerden enfeksiyon kapabiliyolar boşver 7.ile 10 gün içinde düşüyor ozaman duş aldirirsin
Allahkahretmesin1 poyrazin_annesi28 ben de annemin yanında doktora soracağım o ne derse artık en azından annem de duymuş olur
poyrazin_annesi28 Allahkahretmesin1 Kesinlikle öyle yapın. Benimkiler de yanımdaydı duydular diretemediler
Allahkahretmesin1 kubraerdenk yok yıkanmaz dedim sizde hep yıkadım pamukla kurulayıp düşük ısıda fön tuttum dedi annemin yanında soracağım doktora duyunca vazgeçer zaten
Allahkahretmesin1 poyrazin_annesi28 ben istemediğim sürece kimse bir şey yapamaz zaten çok kalmayacak annem de 1-2 gün durup gidecek 😂
Allahkahretmesin1 Kukulikukuli12 öyle şapır şupur yıkamayız zaten hemen bir sudan geçiririz dedi pamukla kurulayıp düşük ısıda fön tutarız iyice kurur bir şey olmaz dedi ama doğumda doktoruma sorarım Bi ona göre hareket ederiz
Kukulikukuli12 Allahkahretmesin1 bizde canım kolumuza yatırıp yıkadık kafasından asgu 3 4 yas su döktük ince lşfkede sırtını kolları bacakları arka taraftan yıkadık tamma bitti. Ama fön tutmadık 🙄 Havlu gibi besler kesmiştik yada agız silme mendilmkumasıda olur onunla hafif hafif kuruladık göbeği
Baymehal Allahkahretmesin1 ilk kızımda hiç sıkıntı olmadı ama 2.kızımım göbek deliği doğuştan lekeliydi bilmiyorum o etki yapar mı 🥲
Allahkahretmesin1 dilay_06 göbeğini kapatıp sırtından su dökeriz Bi sudan geçiririz sonra da güzelce kuruturuz dedi ama bilemiyorum pek de emin olamadım
Allahkahretmesin1 hunilimom benimki de haziran sonu temmuz başı gibi olacak evim aşırı sıcak oluyor hem çocuk da rahat eder dedi annem ama bilemiyorum ilk olunca böyle oluyormuş demek ki 😂
Allahkahretmesin1 beyzzsenturkk ıslak bırakılmayacak zaten hem pamukla sileriz hem de düşük ısıda fön tutarız sizde hep öyle yaptım diyor ama doğumda doktoruma soracağım annem de duyar zaten orada
beyzzsenturkk Allahkahretmesin1 enfeksiyon kapma riski var bilmiyorum en azından ben yıkatmadım ayrıca bebeklere fön önerilmiyor
Allahkahretmesin1 EymeninAnnesi__ yok zaten istemediğim sürece kimseye bir şey yaptırmam kimse de zorla yapamaz ama öyle deyince merak ettim doğumda doktoruma soracağım
EymeninAnnesi__ Allahkahretmesin1 sorabilirsin çocuk doktoru ön muayneye geliyor zaten biz sorduğumuzda göbek bağı düşünce demişti 5 günde düştü zaten
Allahkahretmesin1 Yineanneoluyorum doğumda doktoruma da soracağım bakalım o ne derse artık hem annem de duymuş olur
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Allahkahretmesin1 doktorun boşluğuna gelse sorun yok derse annen direkt yıkayalım diyebilir bence o yokken sor eğer inanacaksa
_brcu88_ Allahkahretmesin1 doktor zaten göbek bağı düşmeden yıkanmamasini tavsiye ediyo diye biliyorum annenizde duyar ısrar etmez
Bet1 Allahkahretmesin1 bizimki 6. Gün düştü 7. Günde yıkadık. Bence beklemelisiniz bostan yere enfenksiyon riskini göze almayın. Zaten mis gibi kokuyorlar aceleye ne gerek var. Ondan sonra zaten yikayacaksiniz hep
Allahkahretmesin1 Bet1 evim çok fazla sıcak oluyor bir de tam yazın ortasında olacak doğumum çocuk rahat eder dedi ama bilemiyorum doktoruma soracağım