mayaden Baymehal onu hiç bilmiyorum kuşum ama dolaba koyduğunu gardlpsa da koyabilirsin bazen bazı kullanıcılar dolaptan sorup ordan alıyor en kötü gardolapstan satılır belki 🌸
Baymehal mayaden bende öyle yaptım canım ama alıco hiç olmadı galba gardrops bana acıdı 😂😂 işin şaka tarafı ama çok iyi teklif gibi geldi eğer öyle yapan varsa bende yapıcaktım 🫣
Zynppp_0999 Baymehal evet gelip kapıdan alıyorlar. Satış olursa hesaba yatıyor. Ama ben daha hiç yapmadım onu.
Rrraaaiiinnn Dolap ismim pofi35pofi Gardrops ismim rrraaaiiinnn bebek ve kendi ürünlerim vardır yorumlara bakarsınız satislarimda
edkrcy Baymehal Ben gardrops kullanıyorum seneler öncede kullanmıştım o hesabımı kapatmıştım şimdi yeni bi heaap açtım kargo ve komisyon yok daha önce dolapta kullandım ama kargo ve kesinti çok oluyordu hâla aynimidir bilmiyorum 😊
ArzuZ Kızlar ben dolap gardrops poshmall hepsini kullanıyorum sıfır giyim ürünlerim var dükkanımdan kalma bakmak isterseniz şu an indirim de var ☺️ Kullanıcı adım @arzuzorluer
edkrcy Baymehal Yok hayır onunla ilgili bilgim yok ama uygulamanın destek kısmından bilgi alabilirsiniz