Deletedmom_112 FatosNazim53 Allah razı olsun isteyen herkese de tez zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallah 🤲
Ebru_28 Deletedmom_112 içini ferah tut ama doktor kontrollerini yaptır kanda pıhtı varmi genetikte sorun varmi yok mu baktır ben baktırdım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bazı insanlarda kan da ve genetikte sorun olduğu icin üst üste dusuk oluyormus önlem almak cok önemli insallah bir annende dileğin duan kabul olur evlat sahibi olursun🙏🏻❤️
Asel2702 Deletedmom_112 merak etme herşey insanoğlu için önceki gebeligimde kürtaj olmam gerektiğini öğrendigim yerde geçen hafta cinsiyet öğrendim 🙏
Deletedmom_112 Asel2702 yaaa çok sevindim sizin adınıza çok güzell sağlıcakla gelsin bebiş 👼 kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Dikkat ettiğiniz bişey oldu mu ya da yaptığınız?
Asel2702 Deletedmom_112 kürtaj oldum eşim bı hafta sonra Suriye görevine gitti 6 ay sonra geldi ve hemen hamile kalmıştım kürtaj olduğumda 2 buçuk yıl sonra hamile kalmıştım daha da yipratmisti beni ama dikkat ettiğim hiç bişey olmadı ama çocuk düşüncesi ni eskisi kadar sıkıntı etmiyordum sadece ve depremde enkaz altında doğum yapanlar i görünce anladım ki naparsan yap rabbim nasip etmek isterse bı sekilde veriyor 🙏
Prensesannesi96 Deletedmom_112 kaybın için cok üzüldüm canım sebebi araştırıldı mu peki ? rabbim bi daha yaşatmasın inşallah ama korkma bende bi düşük bi kimyasal gebelik geçirdim sonra psikolojim bozuldu ben biDaha kalamicam bi daha şunu şeyleri yaşayacağım diye diye psikolojimi yerle bir ettim ama bence bu çok normal .. sonra yeniden hamile kaldım 3 4 ay düşük riski Buda gidecek kesin ddm kalp atışı duyduğum gün sevinemedim bile.. Doğumda bi o kadar zordu kesin bişey olacak dşye diye defalarca nabzı düştü bebeğin. Şimdi 2. Gebelik ne korku ne stres yine çok zor şeyler yaşadım ama ilki gibi yapmıyorum güzel düşün guzel olsun bir kere katıp yaşadın siye bir daha aynısını yaşayacaksın anlamına gelmiyor böyle düşün demekki saglıksız bir gebelikti belki olmaması senin ve bebek için daha hayırlı oldu bilemezsin o yüzden hep guzel düşün dua et hersey guzel olsun 😍😍🤲🏼
Deletedmom_112 Prensesannesi96 Sağol canım Allah razı olsun Allah herkese kolay sağlıklı hamilellikler doğumlar nasip etsin. İlk gebelik olduğu için araştırılmadı. İnşallah gerekte kalmadan bebeğime kavuşurum bende isteyen herkeste 🥺
zeynepsg Deletedmom_112 aynı şeyi yaşadım canım rabbim kimseye yaşatmasın. Kürtajdan sonra tabi araştırma eğilimine düşüyor insan ama cevremdeki insanalarla konuşunca inana o kadar çok kişi yaşamış ki bu durumu bencilce hayrete düştüm. Sonra başka şeylerle meşgul olmaya çalmıştım şimdi de Doktorum 2 ay bekledikten sonra denebilirsin dedi şimdi deneyeceğiz umarım aynı şeyleri yaşamayız
Deletedmom_112 zeynepsg yaa bizimde 4 ay olcak artık deneyeceğiz birbirimize haber verelim olur mu birbirimize destek oluruz inşallah sağlıcakla kavuşuruz 🤲
Sibel_gedik Sym4 sizin hangi genler de pıhtılaşma çıktı acaba , bende 13 hafta da kaybettim sabaha kdr ilaçla zor düşürdüm 😔 bende de pıhtılaşma çıktı . kese göründükten sonra müdahale edilecekmiş 🙏🏼
Deletedmom_112 Sibel_gedik bana test yapmadılar canım baştan beta değerim hiç artmadı bebek oluşmadı. Çok üzüldüm farklı doktora da gittiniz mi? İğne başladılar mı ?
zeynepsg Deletedmom_112 tabi ki canım haberleşiriz rabbim inşallah ikimize de nasip eder. Ben denemeye başlayacağım. Reglim yeni bitti
Sibel_gedik Deletedmom_112 gittim cnm kese görünmeden yazmıyor 2 doktora gittim . 2 hafta sonra kalp atışından sonra , değerlerme , kan akışı filan,tekrar bakıp ona göre iğne veya ilaç verecekmiş korkuyorum da ya.
Deletedmom_112 Sibel_gedik beta takibi yapıyorlar mı ? Betan kaç şu an ? Vajinal ultrasonla daha kolay gözükebilir.
Sibel_gedik Deletedmom_112 beta 1300 dü cnm dün, vajinal ultrosanla baktı göründü kese ama daha bebek yok , haftaya gideceğim , tekrar bakacak . Değerlere göre de ilaç ve iğne başlatıcm dedi.
Deletedmom_112 Sibel_gedik hiç korkma canım haftaya bebişi görürsün ilaç ve iğneye başlarsın Allahın izniyle hiç bişey olmaz