emiinetn- Wee baby cam biberon ve avent cam biberon arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim yada onerdiginiz başka biberon markası varmıdır 😊
beyzacmvrc emiinetn- wee baby bence alma avent de pahalı Lansinoh al hem kaliteli hem de avent kadar pahalı değil Ben set halinde almistim
Livealittle emiinetn- chicco natural feeling diye bir biberon var ilk kızımda kullandım 4 buçuk sene önce 50 tl ydi cok güzeldi. Şimdi yine hamileyim yine aynısını aldım 350 tl olmuş. Ama gazı en aza indiren biberon oydu bence bir deneyin.
adenimm_ emiinetn- ben phılıps avent aldım canım pilastik aldım minik boyunu zaten 6 ayda bir değiştirin diyolar satıcılar
papatyaseveranne emiinetn- ilk kuzumda lansinoh kullandım. Hem meme hem mama gittik. Meme reddi yaşamadık çok şükür. Bu bebeğimde ihtiyaç duyarsan yine Lansinoh alırım. Akışı çok iyi. Gaz yapmama özelliği de var. Çok memnundum.
Busrata33 emiinetn- Cam bana tehlikeli geliyor,hem avent plastik tercih etmiştim şimdi çok pahalı.Tomme ve lansinohlara bakacağım ☺️Gaz önleyici felan hikaye gazlı bebek gazlıdır 😀😀
emiinetn- Busrata33 neden ki cam daha sağlıklı degilmi normalde şimdi böyle deyince bi git gel olsun arasında
Busrata33 emiinetn- ilk 3-5ay kullanabilirsiniz de sonrası plastik alın düşürür eder diye korkuyorum ben.5aylıkken kendi tutup içiyordu oğlum benim gözetimimde yüzüne düşşe felan tehlikeli yani bana göre
2minnosannesi_ emiinetn- medela aldım canım kızımda da onu kullanmıştık aynı anne göğsü gibi çektikçe geliyor meme reddi yaşamıyorsun bu sayede ama biraz pahalı
emiinetn- 2minnosannesi_ ilk defa duydum adini bir bakayım parası çok önemli değil benim için de aldığıma değsin istiyorum
miniyo emiinetn- Ben nuk marka tercih ettim . Philips ile aynı hatta nuk çok çok kaliteli. Zaten meme uçları ayrı ayrı da satılıyor camını almadan ilerleyen zaman da meme ucunu değiştirebilirsiniz