Mineklc Selam annelerimmm Acaba bu hafta itibariyle kilolarınız ne durumda merak ettim.benim boy 1.70 70 kilo ile hamile kaldım 22+3 üm 81,5 olmuşum 😕
rumeyshaan Mineklc 60’la hamile kaldim 73 kiloyum daha 27 haftaligim elim kolum yuzum her yerim odemli balon baligi gibi sisiyorum 😂 yemem gayet iyi aksi olsaydi sekerim cikardi diye dusunuyorum dogurana kadar 80’i gorurum herhalde
babymomy_ Valla benimde boyum 161 70’le hamile kaldım. Su an 75 oldum . Planım 62 ile hamile kalmaktı ama olmadı. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de kilo verilir ya
Mineklc babymomy_ bende aslında 60 dım o ara vitamin değerlerim düşmüş falan tam tedaviye başladık 4 farklı vitamin ilacı kullandım 1 ayda 10 kilo aldım sonra hamile kaldım 🙈 Şimdi doğumda zor olursa diye endişeleniyorum diyetisyenemi gitsem acaba diyorum çünkü son aylarda daha çok alınıyormuşya kilo
babymomy_ Mineklc valla ben başta takıyordum sonradan takmamaya başladım . Hayatımın en guzel dönemi abartmadan abanmadan canımın çektiği şeyleri az az yiyorum . Diyetisyene vs gitmeyi de düşünmüyorum 🥰 yani doğumdan sonra kilomu veririm diye düşünüyorum
Mineklc babymomy_ kendim için bende dert etmiyorum hiç zaten spor yapan biriydim çok kilo vermektede zorlanmam ama gönlüm normal doğumdan yana o yüzden azıcık tedirginim kilo nedeniyle yapamazsam diye
Mineklc pembemor25 nasıl başarıyorsunuz böyle fit kalmayı acaba ben hamilelikten önce ekmek yemezdim şimdi bayağa bayağa canım karbonhidrat istiyor mesela 🥰
pembemor25 Mineklc benim çok bulantım vardı da 12. Haftaya kadar kilo verdim sonra da biraz iştahım yoktu anca anca kendime geliyorum yeni yemeye başladım o yüzden 😍
Mineklc pembemor25 hımm anladım canım.Tabi bende hiç mide bulantısı olmadığı için hunharca yiyebiliyorum 😅