Elcincambell Belgin koçak Yurdakula gidiyorum 265 muayene ücreti ve mayıs ayı için muhasebeye doğum ücreti sordum 10 bin sezeryan 11 bin normal ama haziran ayında değişir her ay farklılık gösteriyor dediler
Betulcoban Bahartryk ben cok memnun kaldım baska doktor bebegıme kürtaj demıstı goremedim bebeği demıstı belgın hanım kalp atıslarını dınlettı şükür ozmndan berı devam edıyorum 28 haftalık olduk 🙏🥰
Elcincambell Bahartryk Bende çok memnunum herseyi detaylıca kendi anlatıyor hiç soru sormaya bile gerek kalmiyor
Elcincambell Bahartryk Ntsye ilk kez giricem bende ama arkadaşm da gidiyor ücretsizmiş almamışlar ek ücret
Tugce_acrr45 Bahartryk daha geçen hafta doktorum söyledi o kadar değil derken kafadan rakam sallayacak değilim hatta doktorum 16 bin sadece hastane dedi kendi ücretini de 7 bin istedi
Mucizeikizler Bahartryk onu bilmiyorum benm büyük ihtimalle sezeryan olcagı için onu söyledi direk galiba
Mucizeikizler Bide kızlar dogum ücretini taksitlendirme bekleme gbi bişeyler yapılıyomu bilginiz varmı