Aleynacamoglu _brcu88_ 20+3 olduk kızımla kendisi durmak bilmiyor akşam uyurken hareket halinde oluyor aynı şekilde sabah uyandığımda sanki hic uyumuyormuş gibi geliyor😅🫶🏽
_brcu88_ Aleynacamoglu ayy çok güzel yaa 🌸🥰❣️ bizim kız da öyle sabahta sağlık ocağında ki ebe kalp atışını dinlemeye çalışıyor ebeyle oyun oynamaya başladı 😂bi sağ tarafa kaçıyor bir sol tarafa kaçıyor dinletmiyo 😂çok tatlıydı 🌸Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🌸
prensesim_66 _brcu88_ benim 3. Gebeligim 20+4 üm ama hala hissetmiyorum ikinci dogumumu yapalı 1 yıl olmadı göbeğim toparlanmamisti daha belki ondandır diyorum aklıma bir sürü şey geliyo yine de inşallah bsey yoktur
_brcu88_ prensesim_66 yaaa inşallah canım dikkat et kendine 24 e kadar hissetmeyenlerde oluyormus normal diyor doktorum geçen bana öyle demişti endişelenme geç hisseden de oluyo demisti
Zehross03 Adete göre 20 ultrasona göre 22 amaa keyfi gelirse beyfendinin çok nadir dokunuyo gibi oluyor gazla karıştırıyorum ben yaa bugün ilk defa net hissettim bi kere bidaha yapmadı 🤷♀️
_brcu88_ Zehross03 ilk başlarda o şekilde oluyo canım bir süre sonra netleşiyor ,🥰en kısa zamanda hissedersin inşallah net şekilde 🥰
Ebruyldz356 Merhaba.🌸 Bizde kızımla 20+3 olduk ilk gebeliğim hareketlerini anlamakta bazen zorlanıyorum ama genellikle gece daha iyi anlıyorum 😊 Sağlıkla gelsin inşaAllah bebişlerimiz ♥️
Zehross03 _brcu88_ inşallah yaa hep sabahki hissi bekliyorum elim karnımda yapmıyorrrr 🤣 biran önce başlasada her hafta doktora gitmekten kurtulsam dkdkkskd
Zehross03 _brcu88_ daha önceden kayıplarım oldugu için korkuyorum hissedemeyince sürekli görmek istiyorum
Zeynep_Sedat _brcu88_ 19 haftalık olduk oğluşumu hissediyorum 🙂 sadece doktor çok aşağıda demişti 🙄 gerçekten hareketleri aşağıda buda beni. Çok yoruyor sürekli lavabo ihtiyacı ve ağrı sancı oluyor ama şükür iyi paşam, ❤️