busragil Deletedmom_116 aman diyim dikkat et, yaninda arkanda falan koltuk olsun, ben 20. Haftada bi uçtum toptan salondan diş kapiya kadar, allahtan sirt ustuydum😁 simdi 36+1 deyim hala fobim var 16 haftadir elimi surmedim ama artik tekrar barışmam gerek😬
Papiiii Simay13 bakilir.Ben son 35den beri her gitsigimde altdan bakildi yarin yada oburgun gidicem yine altdan bakilacak acilmayi kontrol eduyolar
Simay13 nidosh onada şaşırdım. Banada daha bakmadılar ama gerçi benim ikinci gebelik ama üstünden 10 sene geçti unuttum. Ondan sordum
Simay13 Tubaut benim ikinci gebelik ama 10 yıl geçti aradan unuttum sormak istedim o yüzden. Büyük ihtimal ilk dogumum normal diye çatı muayenesi yapılmadi bana. 37 +2yim. Açılma muayenesi de yapilmadi
barlaseymahasan Tubaut genelde çatı muayenesini 38 de yapıyorlarmış ama benim 2 gün öneeden yaptı doktorum daha sonra acile gittim 2 kere de orda alttan muayene yaptılar çevremdekiler bi kere alttan bakılınca yerinde duramaz dediler ama alakası yokmuş 😂
Tubaut Simay13 Aynen ilki normal olunca ikincide çatı muayenesi olmuyor benimki ikinci ilki normal olmuştu bende 37+5 im benim doktorumda açılma muayenesi yapmadı nst de sancı çıkmıyor diye belkide bilmiyor
Simay13 Tubaut benimde bu cuma kontrolüm var. Nst.de hiç sancı çıkmıyor. 2 gündür idrar kaçırıyorum istemsizce. Öyle baskı yapıyor ki sanki aşağı tarafımı kazmayla kazıyor. Sertleşiyor toplanıyor. İlk gebelikte suyum gelmişti. Acaba yine mi aynısı olacak diyorum yada nişan yada sancı mi ilk gelecek diyorum. Çok stresliyim aynı zamanda korkuyorum. 10 sene aradan sonra kolay doğumum olur mu. 28. Haftadan beri bebeğim baş aşağı pozisyonunda. Sezeryan olur mu bir aksilik çıkar mı. Normaldende sezaryanda korkuyorum
barlaseymahasan Papiiii yaaaa tek değilmişim bende de aynı 38+3 üm ara ara ağrı oluyor bel ağrısıyla gittim acaba doğuruyor muyum diye 3 kere alttan muayene edildim ama hala gelen giden yok sadece ağrı oluyor o da genelde akşamları 😶😂😂
Tubaut barlaseymahasan Benim ikinci o yüzden çatı muayenesi yapmıyor ama açılma var mı yok mu onada bakmadı iki haftadır kanala girmiş çok aşağıya inmiş her an gelebilir diyor ama hiç bir hareket yok bekliyoruz
barlaseymahasan Tubaut ben geldiğini anlayamamaktan çok korkuyorum ya nasıl anlıcazz😂😂 ilk olduğu için ister istemez korkuyorum İsrail pat doktora da girmek istemiyorum
yagmur089 Papiiii bendede oyle valla ya deli olcam yuruyus yapıyorum kilo veriyorum anca😂gel kizim artik diyorum seni bekliyoruz yok gelen giden 38+4 bizimde
Tubaut barlaseymahasan @Simay13 benim ilkinde 34. Haftada suyum gelmişti kendimi beklenmedik anda plansızca doğumhanede bulmuştum o yüzden bende şuan her ağrıda acaba başlıyor mu diyorum beklemek daha zormuş sürekli kendimi dinliyorum 😅
Simay13 Papiiii iyi birşey belkide. Devamlı kontrolde olmak. Aniden açılma olanlar var. Yinede korkuyor insan. Ben korkuyorum
Busraerkr Papiiii bence bu günlerin tadını çıkarın doğumdan sonra keşke biraz daha kalsaydı içimde diyeceksiniz🥲🤭