_brcu88_ taazeannee 16 da ufak ufak biseyler hissediyodum ama ayırt edemiyordum ilk olduğu için şimdi 20 haftalık olduk 19 un son iki gününden sonra izlemeye başladım görüyorum hareket ettiği zaman 🥰🌹çok sık etmiyo tabi
taazeannee canimsakinol _brcu88_ Oznurckr Nurella96 geceleri yan yattigimda karnimin hafif ustune geliyorum o zaman sanki bi hareket oluyor ama assssla emin olamiyorum ya ve hissetmeyi de cok istiyorum 😅
ttugba92 haftada ilk segirme gibi hissettim. 16.ci haftaya kadar oyle arada hissettim misir patlamasi gibi. Ilk tekmeyi 18.haftada hissettim ve disaridan gordum. 20.haftadatim her gun bir kac kez tekme ve donme hareketlerini hissediyorum ama hala duzenli degil
taazeannee ttugba92 gecen hafta karnimda sanki yildiz kaydi bir anda bir sey hissettim ama 18 haftalik olduk artik kendini belli etmesi gerekir diye dusunuyorum ben burdayim diye tepki versin istiyorum 🫠
Oznurckr taazeannee benim ilk hissettmelerim sırt üstü yattıgımda göbeğimin altında kasığımıma yakın yer oluyordu, orada bi sertlik oluyodu ve hareket ediyodu, hareketi cok net oluyodu ve tarifsiz bi duygu..❤️ Şuan 23 haftalığız
ttugba92 taazeannee 22-24 haftaya kadar normal diyor doktorlar hissedilmemesi. Ben cok erken hissettim sasirdim hatta basta da bagirsak hareketi sandim. Kisiden kisiye degisiyor bu durum. Bir kere hissedince de durmuyorlar zaten minnaklar :)))
taazeannee ttugba92 cevremdeki herkes hissetmeye baslamissindir diyo yoo diyorum bu sefer nasil yoo sen anlayamiyorsundur diyo supheye dusuruyorlar insani 🤦🏻♀️😅
minikprens_71 taazeannee 15+6 haftalık iken hissettim. Baloncuk patlaması gibiydi çok tatlıydı🤭 şimdi ise içerde savaş veriyor adeta😅 34+2 haftalık olduk git gide can yakıcı oluyor bazen 🥰
taazeannee minikprens_71 ay darisi basima insallah sag salim dogurup kucaginiza alin minigi insallahhh 🥹💖💖
taazeannee merveliyyy tatli yiyip yememekle bir alakasi var mi peki yani o haftalarda tatli yiyip uzandiginizda mi hissediyordunuz bana buda onerildi ama ise yaramadi pek 🫠😅
Puhu_ishak taazeannee 16 da belli belirsiz başladı 18 de biraz daha netti 20 itibari ile Allah ne verdiyse 😅 erkek bebek benimki kız bebeklerde biraz daha geç ve zayıf hissedildiği oluyormuş diye duydum
ttugba92 taazeannee o hareket ediyordur zaten canim senin icinde ama vucut yapisiyla alakali belki karin kaslarin kuvvetli oldugu icin hissettirmiyordur. herkesin bedeni bir degil ki sikma canini 25. haftaya kadar illaki ben burdayim diye hissettirmeye baslar kendini minik
gulnurkrms taazeannee ilk gebelikte 19+6da ikinci gebeliğim 17+2de hissettim ama tabikise 22 24 haftalara kaadr aktif olmaz bir hafta bile hareket etmediği olur