helin2173 Kızlar 24 haftalık gebeyim iki gündür kan geliyor dışkımla. Bunu yaşayan var mı ne yapabilirim. Basur çıktı sanırım
Ebrarkubra Tunahan_rumeysa16 helin2173 canım ilk gebeligimde bende de olmuştu aşırı can sıkıcı bir durum tuvalete çıkmaya korkuyordum artık ama ilaç kullanmayacağım düşüncesi ile doğum sonrası genel cerrahi ye gittim ilaç verdi geçti… şimdi ikinciye hamileyim yine başladı kabız olmamaya özen gösteriyorum sabahları aç karnına kayısı hurma tüketiyor bolca su içiyorum çok rahatsız etsede önceki gibi kanama vs. Olmuyor
Tunahan_rumeysa16 Bendede oluyor afedersiniz özellikle kabız ilen kan daha yoğun şekilde geliyor Dr gitmek istiyorum kadın hastalıklarına mi randevu almam gerek bilginiz varmı
Caglaermis1 Tunahan_rumeysa16 aynı durumu bende yaşıyorum genel cerrahi ye gittim hamile olduğumu söyledim ve ona göre krem verdi onu kullanıyorum ve çok şükür şuan iyiyim
Melike12zeydd Yediğiniz yiyeceklere dikkat edin basurunuz başladıgı zaman pişmiş yemeklerden azda olsa uzaklaşın ve doğal zeytin yağı tuketın aç karnına ve açlık uygulayabilirsiniz.