Seneeeemmmmmmmmmm Sizde durumlar nasıl kızlar az bı zaman kaldı 16 kilo aldım bu süreçte çok üzgünüm nasıl verilir bu kilolar 🫠🥹 bebeğimde 2600 dedi doktor sizin bebisler ne durumda
Fatosbulut Seneeeemmmmmmmmmm 34 haftalıkken gitmiştim 2 buçuk kilo demişti, 35+1 im bu gün, zorlanmaya başladım artık iyice kasıklarıma bol bol kramplar giriyor çok hareketli bi oğlum var hiç durmuyor bi yerlerimi delecek gibi hissediyorum iç organlarım zaten felç 😅
Nurdan1604 Seneeeemmmmmmmmmm bizim 34+4 de 2200 kiloydu şimdi 35+1 iz karın çevremiz biraz geri 😔 ama kan akımı herşeyi iyi o yüzden doktor anne baba doğum kilosuyla alakalıdır genetikler alakalıdır dedi sağlıkla kavuşalım inşallah 🥺
Seneeeemmmmmmmmmm Nurdan1604 canınızı hiç skmayin kardeşimin eşi 37 haftada 2400 grm dünyaya getirdi kızını Allah’ın izni ile hem anne sütü hem mama takviyesi ile kilo alımı gerçekleşiyor
Tire35 Bende şu an 34+3 teyim 32. Haftada tam 1989 gr demişti drumuz artık bu haftalardan sonra neler yapıyorsunuz normal doğuma hazırlık olarak yapmamız gerekenlere başlamamız gerekir heralde son 39 gün gösteriyor uygulama 🥹🥹