Gunes17 beyzacmvrc 🥺🥺 bu görüş günleri çok sevinçli duygusal oluyo insan 🥰 beni de her hafta çağırıyor doktor ama ben malesef ay başını beklemek zorundayım bidaha gittigimde bende nst başlıyorum
beyzacmvrc Sila66 nst ye bağlandım ara ara sancı cıktı😓 Muayene için bekliyorum şimdi ultrasona girmedim henüz
beyzacmvrc Sila66 açıklık yokmuş çok şükür catin normal doğuma uygun rahat doğum yaparsın dedi. Yalancı sancılar başlamis bunlar arada olur artık normalde 39-40 lari belki görürdük ama senin bebiş 38 gibi gelir herhalde dedi bakalım ☺️
Sibelunalhasan beyzacmvrc Bana da aynısini dedi. 40 i beklemez dedi senin oğlus. Önce gelir dedi. Bakalım beklemedeyiz.
Deletedmom_116 beyzacmvrc İnanma kandirik onlar🤣🤣Benimkide bı haftaya glelir dedi hemde dört doktor 🤣🤣🤣ama oğlan gelmek istemeyince gelmedi 😬
beyzacmvrc Sila66 evet çok şükür canım 🥰 aniden olunca bide daha iyi oldu 😂 belim bu kadar agriyinca tahmin ettim zaten bugün çatı muayenesi olurum diye
beyzacmvrc Gunes17 beni şimdi 2 hafta sonra çağırdı ya şaşırdım bence bu kız 2 haftaya kalmadan nasılsa gelecek doğum için dedi herhalde 😂 Nst de heyecanlı oluyor 🤭
Burnumageliyoduslkmsn beyzacmvrc ne yazık ki öyle olmuyor aynı çıktı birebir seninle sancida çıkıyor 2 cm açıklıkta vardı 36 da eve yolladı 2 hafta sonra gel dedi sağlık ocağı tesadüfen kan sonuçlarım kötü çıktı sevk verdi randevu günümde hastaneye yattım yatışım 5 saat sürdü dogurmadan taburcu oldum şuan 39+2 USG göre 40+5😁😁😁
Gunes17 beyzacmvrc çatı muayenesi yaptırma bence kendine ben hiç çatı muayenesi olmadan doğum yaptım bunda da doktorum yapmıyorum ben dedi doğuma geldiğinde yapıyorum çatıyı dedi
Ebrulicee Ay ne güzel sağlıkla kucağınıza alın. Bende 36+5 yetim yarın kontrolüm var alttan muayene ederse diye tüm hazırlıklarımı yapıp gideceğim normalde kendimi çok iyi hissediyorum ama ne olur ne olmaz. Bebeğin kilosu boyu nasılmış
beyzacmvrc Ebrulicee 3 kg 49 cm dedi geçen hafta 2900 50 cm demişti aslında ama cihazdan kaynaklı olur öyle ufak değişiklikler 400 g aşağı yukarı oynar doğumda da dedi. Hiç acimadi desem yeridir kendini kasma sadece ☺️
beyzacmvrc Burnumageliyoduslkmsn kız gelmesin zaten daha iyi ya evim temizlencek duruyo önümüz seçim Annem gelcekti seçimden sonra temizlik yapcaktik kadında korktu şimdi napcagimizi bilemedik ya seçimden önce doğarsa ev temizlencek kalırsa diye 😂 Bu gidişle sen ve Deletedmom_116 dan önce doğuruyomusum bide 😂