Syma_07 Kızlar bugün renkli ulturasona girmek istiyorum yüzü net gozukurmu büyüdüğü için gözükmez diyenler var
Cicegim38 Syma_07 hayir gozukuyor ve sadece yuzunun fotorafini veriyolar ben özelde kontrole gidiyorum 30 haftaliktan itibaren her gittimde yuzunun net bi sekilde fotorafini veriyor gozleri burnu dudaklari heryeri belli oluyor cok tatli asil buyudu icin net gorunur 🩷 ultrasonda
nurbanu-y Syma_07 her gittiğimde doktorum renkli de bakıyor yüzü görünüyorsa güzel bi fotoğraf veriyor mutlaka son 3 kontrolümden çok güzel renkli fotoğrafları var oğluşumun. Hatta son kontroldeki siyah beyaz fotoğraflarında bile o kadar belirgin ki artık yüzü. 29+6 da gitmiştim en son bu arada bu hafta yine kontrolüm var 🥰
Ayfer- Syma_07 ben 37. Haftamda çok da şahane bi resim almıştım. Hem de ben istemeden kendi vermişti. İnşaallah bu gebelikte de nasip olur
casper12 Syma_07 en son 31 de gittigimde renklı resım istedim haftan geç dedi erken olsa olurdu dedi vermedi :( oysakı ınstagramda bakıyorum 32 33 haftalıkken resım video koymuslar kadın dogum doktorları yüzleri cok net . artk bilerek mı vermıuorlae dıye dusunmeye basladım . en pahalj klınıklere dahi gittim
Syma_07 casper12 haftayi sormadılar ama renkli ulturason varmıs bakalım bugün giricem ama resim vermiyolarmis
Cicegim38 casper12 allah alla demekki doktor doktor fark var valla ben hic istemeden net bi sekilde ultrason goruntusunu verdi kiz aklima gelmemisti yuzunun fotrafi felan kendisi verdi sana benziyo babaya benzemiyo bile dedi 😂😂
1prensesimm Şansın varsa görebilirsin bu haftalarda elleri hep suratında oluyormuş yeri daralıyormuş bıdıkların bende 31+1 oldum bugun boşuna giderim diye hiç randevu almadım 😂🙈
Tmtugbaa Ben her gittiğimde renkli usg açıyor doktorum, benim bebiş yüzünü pek göstermiyor ama görebildiğimiz kadar görüntüsü de veriyor
Elvanmirza 25 haftaliktan beridir renkli ultrason resmimi Dr istemeden kendisi veriyor şuan 37 haftaligiz ve dün kontrolumuz vardı gayet net bir şekilde çıkarttı verdi sanırım devlet hastanelerinde verilmiyor