EzelUnal18 Gamze612 bende 38+4 düzenli yürüyüş yapmıyorum ama evde çok hareketliyim evimde en üst katta asansör yok merdiven inip çıkıyorum mecbur ☺️😁
Busratye Kbrmrt doğum hikayeni ne zaman paylaşırsın seninde belirtin yoktu galiba 😊allah analı abbalı büyütsün
Kbrmrt Busratye Suyumun gelmesiyle bir anda başladı canım🤷♀️ Allah sizleride kurtarsın. Kendime gelince yazarım inşallah.
Aykimgebe Kızlar bebişlerinizin kiloları kaç ben 37+3 teyim kızım 3400 doktor 39 a kadar anca bekleriz dedi 🤦🏻♀️
EsraDabakzkal EzelUnal18 ben de 2 cm açıklıkla 1 hf yürüdüm 3 oldu. Sonra gene sıfır sancı ile gittim Doğumu başlattık. Bol yürüyüş önerdi drm. Evde de plates topu ile hareketler yaptım.
EzelUnal18 EsraDabakzkal doktor bana da yürüyüş önerdi perşembe gideceğim kontrole bakalım ne olacak belki banada yatış verir
EzelUnal18 Hmervekara ben hiç farketmedim canım sadece kontrole gitmeden 2 gün önce gece bel ağrısı vardı onun dışında sancıya benzer birşey hissetmedim
Hmervekara EzelUnal18 yürüyüş squat bol hurma yiyin 1 hurmayı suya koyup sabah için kasların gevşemesi için
Melisct94 Benimde arkadaşımın 2 cmdi açıklığı. Dün bakmışlar nişanı gelmişti sabah tekrar gel demişler yine 2 cmmiş suni sancı vermişler sunile 5 saatde normal doğum yaptı. Oda 39+3dü Darısı bizlere inşallah. ☺️🙏🏻