Asilinannesi Merhaba kızlar nasıl gidiyor biz tam 33 haftalık olduk hastane çantamız hazır değil 14 gün sonra kontrolümüz var 🙏🏻 Aşırı mide yanması var ilaçlarla toparladık, karnım hala küçük bol giyince kimse inanmıyor😂 sizde durumlar nedir şikayetleriniz nedir🙏🏻
Pirayeee Asilinannesi biz 33+5iz ama aynen karnımı gören inanmıyor 😂😂😂 yarın bakalm kaç kilo olmuş meleğim
Hilallalal Asilinannesi bizde 33+3 üz benim göbek aldı başını gidiyor 😝😂 bebeğin başı çok aşağıdaymış o yüzden haftaya alttan muayenem var 🙄
deletedmom6295 Asilinannesi 32+5 az kaldı 33ü bitiriyoruz. bormal rutinde 34. hafta bitince kontrolüm var ama sağ tarafımda bulunan miyomum biraz ağrı yapmaya başladı doktorumu arayıp soracağım bakalım kontrole çağıracak mı. onun dışında şülür iyi gidiyor gebelik
Pirayeee Hilallalal yaaa alttan muayene mi 😑 bugün bende mi olacam acaba benm bebeğimde baş aşağı dönmüş kaç haftadır
Burcuuuuu Hilallalal bende 32+4 üm bebeğin bası cok asagı da ama bi sorunun olmazsa 3 4 hafta sonra gel dedi normal mi ben yine gidecem de 2 hafta sonra 😊😊
Hilallalal Pirayeee benim baştan beri aşağıda canım ama biraz fazla ittirmiş aşağı kendini bu hafta eğer yukarı çıkmamışsa 10 gün sonra bi alttan bakarız dedi
Hilallalal Burcuuuuu bana doktor normalde 2 hafta sonra gel derdim ama bi bakmamız lazım 10 gün sonra gel o yüzden dedi. İş yapma ağır kaldırma evde uzan ayaklarını yüksek tut dedi
Melhaercan Asilinannesi merhaba bizde 33.3 26 kasımda Randevumuz var karnım sivri ve büyük kendim çok zayıfim
Nehirce Merhaba bizde 33+2 olduk. En son gittiğimizde 31 haftaydı . Daha doğum nasıl olacak, bebeğin pozisyonu vs hiç konuşmadık doktorumla, bu gittiğimde yani 34 +2 de artık soracağım. Doğum şekline ne zaman karar veriliyor acaba ve şu meşhur alttan muayene ne zaman yapılıyor ?
nesrinss Merhaba kılar🙋🏼♀️ Bizde 32 haftalık olduk haftaya randevumuz var.Alttan muayene nezaman yapılıyor acaba bide şimdi gittiğimde nstye bağlarlarmı ki🤔
Pirayeee Hilallalal ben demin çıktım muayeneden bebeğin başı hala aşağıda ama bastırınca kaçıyor dedi 😂 10 günde 1 devam edeceğiz kontrollere 35ten sonra yürüyüş falan yapabilirsin dedi 💃