Gulsahponcik Kızlar çok fenayım gece gündüz furamıyorum kan tahlili verdik sonucun çıkmasını beklerken doktorun verdiği atoderma sos dediği kremi aldım iyice maf etti beni benimle aynı durumu yaşayan var mı diken varmış gibi batıyor 😢😔
Kucukpandisko Gulsahponcik aşkım kaç haftalıksın bende kaşınıyorum ama bu kadar değil yani daha bu gece kaşınma ce bulantı başladı
Nazli_001 Gulsahponcik merhabalar ben ılk gebelıgım de de suanda da hamılelık ürtikeri dokuyorum ona benzıyor bıraz kantaron yağı varsa evınızde sürünüz çok güzel rahatlatıyor bende ben allerset hap kullanıyorum çok zorda kaldığım zaman doktorunuza danışıp sızde kullanabılırısnız çok gecmıs olsun kaşıntı çok zor en ıyı ben bilirim gece uykuları mı bıle yok etmıstı
Gulsahponcik Arenkus_34 sadece göbek bölgemde var doktorda safra asidi olabilir dedi sonuçlar çıkmadı kaç gündür maf oldum 37 haftalık olduk kaşıntıdan uyuyamıyorum
Gulsahponcik Hilalyazbos53 evet bakıldı safra asidi olabilir dedi ona baktı onun sonucunu bekliyorum bugün çıkacak ona göre tedaviye başlayacak ama dayanılmıyor gerçekten 😔
Gulsahponcik Nazli_001 aynen öyle uyuyamıyorum hiç istemsizce kaşırken buluyorum kendimi çok da acı veriyor 😔
Gulsahponcik Oglusum5357 ayy çok geçmiş olsun Allah korusun doğuma bu kadar yakınken inşallah çıkmaz gece gündüz bekliyoruz çünkü biraz iri benimki durmak istemiyor
Esra_85 Benim ablamdada olmuştu..Onun heryeri ama ilaç kutularıyla kaşıyordu kendini o derece..Sn haftalarında artık doktor bebek için akciğer geliştirici iğne yaptı sonra sezeryana aldılar.Sıkıntı olmadı yani
Gulsahponcik Esra_85 inan bende öyleyim ilaç kutuları ile kalıyorum dayanamıyorum artık sonuçlar bugün çıkacak bakalım ne diyecek
Gulsahponcik Oglusum5357 evet çıktı gebeliğe bağlı bir durum dedi Bepanthol kullan kaşıntı kremi geçmezee muhakkak dermatoloji ye git dedi bakalım