Sengulylmzr Kızlar herkese iyi akşamlarr bebek çantası alan daha önce kullanıp memnun kalan hangi markaları tercih ettiniz çok gözlü olması benim tercihim fakat bulamadım bir yardım alabilirmiyim 🤗
Busozi Sengulylmzr Yoykodan aldim ben tavsiye ederim bol bol gozleri var termal bolmesi ve alt acmasina kadar var 😌
Sonay Sengulylmzr Sırt çantasını tavsiye ederim Adidas'ta Nike indirim varsa bakabilirsin cnm en kullanışlı onlar ve çok rahat
Tugce_yldz Sengulylmzr kesinlikle sırt çantası çok bölmeli olmalı hem kullanışlı hem ilerde de kullanabilirsin. Ben stylo turtle model aldım bütün eşyalarını sığdırdım içine. Hem sırtına astığın zaman uzun süre kol kaslarını yormuyor. Rahatlıkla taşıyabiliyorsun ne kadar ağır eşyan olsa da..
Leylaa_ Sengulylmzr ben okiedog sağıma sumo aldım indirimden ebebekte hep sırt çantası oluyo hem yandan takılabiliyor hem de omuzdan bir de termal bölümleri var çok bölmeli ve hafif ben çok sevdim bebek arabasına asmak için aparatları da var. Skip hop forma sırt çantası da çok güzel geniş ikisi arasında kalmıştım okiedog aldım