Selam hamile anneler 🥰🤭
İlk öncelikle rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın (Amin🙏) pazartesi günü doktor kontrolüm vardı gittim doktor kızın çok nazlı dedi yerini beğenmiş gelmiyo dedi🤭😂 eğer Perşembe gününe kadar gelmezse gel suni sancı verecez dedi😢🙄 ve kararlaştırdık eve geldim birsuru egzersiz yaptım hurma yedim merdiven indim çıktım yürüdüm herşey yaptım ama ne sancı nede başka birşey 😏🤔neyse Çarşamba akşamı tuvalete gittim bı baktım nişanım geldi👏 hemen ebemize attım oda suyun yada sancin olursa hemen gel dedi ama yine birşey yok sabah saat 9 da hastaneye gittik ve yatisim yapıldı 🙄gittim suni sancı verildi normal istediğim için nst’ye bağladılar bekliyoruz ama bı açılma falan yok sadece sancı cekiyorum saat 15:30 ’a kadar çektim 😬🤐sonra doktor hızla geldi dedi bebeğin kalp atışı yavasliyo hemen sezeryana alalım dedi ben nasıl ağlıyorum doktorum kızım ağlama Allah’ın izniyle kucağına alacaksın dedi🙏😢 beni sakinleştirdi ve indik ameliyathaneye belden aşağı uyuşturdular ve ben hiç birşey his etmiyorum sonra doktoruma doğum başladımi dedim bıraz daha var dedi bı baktım ( 15:50)'de kızim mısra’nin sesini duydum🐣🤲❤️ en güzel sesti 😘🥰🧿🤲yanağıma getirdi foto falan çektim yani demem o ki konu ne olursa olsun nasıl olursa olsun yeter ki sağlıkla kucağınıza alın o dakika herşey bitiyo iyiki anne oldum ve şuan 40 günlük olduk çok şükür 🙏🤲❤️🧿rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲❤️inşallah 🤲❤️🧿