Neslihan1309 balimiscat Kadriyecebeciii Merhaba ben 6buçuk haftalık hamileyim bugun gittim duyamadım 1hafta sonra tekrar gidicem . Siz eğer bugün duyarsanız yazar mısınız
nurcakar03 mhmtsmy ya canım benim mide bulantım en çok 5-7 hafta arası oldu 7 haftadan sonra rahatladım fazla yok ama 8-9 haftalarda başım dönüyordu baya şimdi gidicem işte doktora 1 2 güne
Madamerose mhmtsmy geçmedi şuan 4. aydayız ara ara istifralarım sürüyor. Ama en son hastanelik oldum da öyle rahatladım. Yoksa geçecek gibi değildi
babymomy_ Neslihannd 4. Haftada vajinal olarak bakıldı ama kese vs görülmedi bende 3 hafta bekleyip öyle gittim
Tunc-armagan Rmysass 6+2 ydi doktora gittiğimde. Vajinal muayene yaptı doktor. Kalp atışını gördüm ama şimdi dinlemeyelim çok küçük daha bebek dedi
Sevda08 nurcakar03 bende 9+ 3 teyim bulantim azaldı sanki kaç gündür ilk gebeliğim de bebegimin kalbi durmuştu bu durum beni korkutuyir mesajinizi görünce biraz rahatladim
Madamerose Rmysass 31 mart 2023 de saat 8.57 de duydum ve ilk defa mutluluktan ağladım ama sonraki kontrollerde bir öğrendim ki yerinde durmayan sürekli ağzını burnunu kaşıyan, hatta amniyon sıvısının içinde hoplayıp zıplayan bir şey var. 😂😂😂
E28 Kızlar herkese merhaba ben de yeni hamilelik haberimi aldım 5ci hafta 2 günlük ama hala lekelenme oluyor normal mi be kalp atışını tam 6 ya girince kesin duyarmıyız 🥰☺️
Havacelk E28 bende suan aynı sıkıntıyı yaşıyorum sordum bi kaç kişiye normal dediler ama genede doktora gidin
Handan04 E28 bende senin durumundayim canim hatta iki gün önce yoğun kanamayla uyandim cok korktuk ama ultrasyonla bakildi kese yerindeydi düşük önleyici iğne verdi progesteron fitili günde 3 e çıkardı bide kan sulandiriciyi kesti simdi iyiyim elhamdülillah