Ask-bebegim yenianneguney öyle mi doktoruma sordum çiğ köfte yeme diyor.etsiz diyorum baharatlı ama sakıncalı dedi ama ben yiyorum valla çünkü acayip canım istiyor.tatli yerinede dondurma tercih ediyorum en azından diğer tatlı istediğimi kessin diye çünkü tatlıyı bu ara çok abarttım:(
yenianneguney Ask-bebegim doktorunuz öyle neden dedi bilmiyorum ama bir zararı yok haftada bir kere yiyebilirsin dedi benim doktorum da çok sakınan göze çöp batar içinizi ferah tutun etsiz olduğu için sorun olmaz
Allahkahretmesin1 Sedamert03 20. Haftaya kadar aşırı cips istiyordu canım günlük yarım paket yiyordum 2 günde 1 paket bitiyordu şimdi o kadar istemiyor noodle de yedim dondurma da yedim hemen hemen her yemeğe bulyon koyuyorum biliyorum zararlı şeyler şimdi linçleyecek birileri çıkabilir ama ben pek kısıtlamadım kendimi yemek konusunda
Mom-babyyy Sedamert03 asermek değilde canım ne istediyse yedim ama dozunda seninki biraz fazla olmuş 😄
Bulbulyuvasi Valla ben midye bile yedim canım cok cekti doktor da bir sıkıntısı yok dedi bebişin abartma daha da yememeye çalış dedi midyeyi ama 3e girdim ben
Aecer Sedamert03 fast food, dondurma, cips, çiğköfte ben de yiyorum ama 3-5 tane nefis köreltmelik :) noodle paketli olanlardan yiyorsanız hamile bile değilken asla yenmemesi gerekenlerin başını çekiyor o konuda kendinizi tutmanızı öneririm
Allahkahretmesin1 Sedamert03 normalde öyle olmuyordur da biz alıştığımız için bize öyle geliyor sanırım 😂
Elifcee25 Sedamert03 Ben ilk 2 ay cok aserdm zararli seyler ama kndimi dizginleyebildgm kadar sadece tadimlik yedim. Insallah artk canm istemez oglmda hep saglkli beslendm ama 2. Hamileligim bunda hep canim zararli seyler istedi.
Muczm33 Sedamert03 bnm bulunduğum ilçede bi dondurmacı var dondurmayı kendileri yapıyorlar maraş dondurmasından farkı yok gibi güzel sütlü sade seviyorum bm zaten onu arada tüketiyorum bence öyle yerlerin zararlı değil diye düşünüyorum
Kamer22 Sedamert03 18+4deyim. İki güne kadar hamile kaldığimdan beri full hergun net 1 paket cipsim vardı. Annem doktora şikayet etti 😅 hiç sağlıklı şeyler yemiyor diye doktorum canı ne isterse onu yesin hiçbirsey olmaz yalnızca sakatat yasak ve çiğ et yasak. Yani bence bı sağlık sorunu yoksa doktorunuzdan iyisini kimse bilemez. Bebeğim sağlıklı ve gerekli büyüme evresinde boyu kilosu normal ve ben sadece 1.5 kilo aldım. 5. Ayimiza az kaldı. O yüzden en iyi vücudunu sen ve doktorun bilebilir.
Kukulikukuli12 Sedamert03 noddle hariç hepsini yedim. Bir oturuşta 2 paket yemektense ayda 1 kere ne istiyorsan ye canım nefsini körelt yani. O kadarda zarar olmaz ama 1 otursa 2 paket zararlı 🤣 noddle normalde de yemem tadını bile bilmem 🤢 Dondurma ilk hamileliğimde hergün yeidm. Tatlı niyetine. Suanda 2.ye hamileyim dondurma yiyorum 3 4 günde bir. Bu sefer cok canım cekmiyor üşüyorum yiyince 😄ilkinde kışın bile içim yanıyordu
ElaytA Sedamert03 valla csnim isteyince cips de yedim nefsimi koreltmek icin. Ayrıca hergun de dondurma yiyorum çok sukur şimdilik bi sıkıntım yok 29 haftadayiz. Şeker de çıkmadı