Linamom41 Merhaba hanımlar, sekiz ay evvel sezaryen doğum yaptım. Ama halen regl olamadım. Ara ara regl olacakmışım gibi sancım oluyor ancak bir türlü olamıyorum. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba? 🌺
Pamukbebegimm Linamom41 oğlumda kırkım çıktı 1 ay sonra hemen olmuştum.Suan 53 günlüğüz bakalım ne olacak😂 ikisi de sezaryen
Seber @“Linamom41”#p27898295iyi geceler ben iki doğumumdada 18 ayda oldum çok şaşırtıcı şimdide hamileyim bunda nasıl olucak bakalım🤭
Linamom41 Pamuk Bende emziriyorum ve sekiz ay oldu regl olmayalı. İnşaAllah en kısa sürede bende olurum.
Seber Linamom41 emzirdiginiz için koruyor benimki çok anormaldi 1.5 sene olmadım ☺️🤭 iki çocuğumda da ☺️
Likayolcusu Linamom41 kız sen ikinciyi getiriyor olmayasın adet görmeden gebe kalan oluyor ben kızımda normal doğum 6 ay ek gıdaya başlayınca regl olmuştum sezeryanı bilmiyorum bitkisel çay deneyebilirsiniz kekik suyu iyi geliyor
Linamom41 Likayolcusu Aman yok Allah korusun. Test yaptırdım negatif çıktı. İnşaAllah en kısa sürede regl olurum. Deneyeyim o zaman. Nasıl yapacağım?
Bet1 Linamom41 emip emmemesiyle ilgili olduğu düşünmüyorum ben çok. Oğlum aşırı aşırı emen bir bebekti 2.5 sene emzirdim ama 4 aylıkken regli oldum