Htckbra Kızlar iyi geceler 36 haftalık hamileyim inşallah kızım olacak fakat kim görse karnın erkek karnı diyor.. akşam komşum gelmişti ısrarla erkek karnı diyor. Bi tanıdıkları varmışta 9 ay kız demişler erkek olmuş sen doktora güvenme diyor. Ama 3 doktora göründüm kız demişlerdi. Ayy bilmiyorum beni değişik bi Psikolojiye soktuklar bidahaki randevumda sorucam yine doktoruma çünkü her gören erkek karnı diye beni ikna etmeye çalışıyor. Psikolojimi bozdular. Tabiki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun ama 8 aylık olmuşuz herşeyi hazır yani bütün hayallerimde kızım üzerine.
Serapca Htckbra canım sen millete ne bakıyon salla deki onlara benim Dr hekimlik diplomasını size vermeye karar verdi de ağzı olan konuşuyor ah bu çevre ...1 değil 2degil 3dr ya inanma moralinide bozma 🤗Rabbim can sağlığı versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Asilinannesi Htckbra canım böyle şeylere inanıp tadını hiç kaçırma derim herşey o kadar ilerledi ki yanılmayı payı çok düşük ultrasonların❤️
Elfu Htckbrabenim eltime de öyle dediler kadı. Hastanede yok senin karnın erkek karnı baksana fln ama doktor her seferinde kız diyordu. Kız cıktı bence o senin yapıla alakalı cok zayıf san karnın kalkık olabilir sen doktora guven elalem söylesin dursun diyenler erkek istiyordur ondan öyle diyordur sanki erkek olunca ne olcak bnmde kızım olck sen doktora guven
Ezgi14 Htckbra ay bana da bunu yapiyolar hatta pembe pembe doldurdun erkek cikarsa gorursun deyip moralimi bozuyorlar. Ama gayette kiz yani ben bile gordum ultrasonda. Karin sekli fiziki yapiyla alakali cinsiyetle alakasi yok. Ama agzi olan konustugu icin bosver 🙊
ucan44 bence icinize kurt dusurmeyin banada karnin kiz diyorlar ama erkek doktora kac defa sordum emin misiniz evet kesinnet bakin pipisi dedi erkek dedi. Ama beni goren karnin kiz diyor ben takilmiyorum yav he he diyorum geviyorum 😂😂
ebrarecem Yav he he de geç gitsin 😂 her birşey diyenin lafına takılırsak oooo benimde kız bütün belirtilerim erkek karnım da erkek karnı gibi görenler erkek doğurcan diyor nasip kısmet 😇
deletedmom301 Diplomasizz doktorlar bunlar hahaha. Bende de var onlardan 😂😂😂 sen boşver takma kafana konuşup konuşup susarlar
ebrarecem Htckbra öncesinde erkek denmesine rağmen kuşkum yok detaylı ve sonrasında kız denildi erkek olsa da sorun değil sanırım onun rahatlığı da var 😂
Htckbra Elfu cokta zayıf değilim 58 ile hamile kaldım şuan 73 oldum😀 ayy 1 2 kişi dese aldırdırmıycam ama her gören erkek diyor bide komşum sürekli doktora güvenme sen diyip durunca ben artık bi paranoyak oldum
ary9595 Htckbra aynı benimde öyle herkes erkek karnı diyor ama takma kafana doktor yanılmaz kolay kolay. Karnın iç yapısıyla alakalı bişey bu. Cinsiyetle ilgisi yok
Seymameva Htckbra offff ua aynı benim yaşadıklarım 😔 kız diyorum erkek diyorlar sürekli 7.ayımdayım birde
Albatros3501 Htckbra senle aynı durumdayım canım bende 3 doktora gittim kız dedi. Herkes erkek karnı diyor ve başlıyorlar anlatmaya birinin 9 ay kız dediler erkek doğmuştu falan bide bakıyomuşun erkek doğuyomuş diyorlar😂 benim de dengem bozuldu 27.haftadayız alışverişi bitmek üzere bide 😃
Bebebebe Htckbra canım benim karnım top gibi ve erkek cinsiyeti. Ama annem bana hamileyken benim de karnım seninki gibiydi diyo hep. Top gibiymiş. Ama ben çıkmışım yani kız 😂 bilimsel bi açıklamsı yok ki karın şeklinin. Takma bence. Arkdaşım vardı karnı benimkinden de yuvarlaktı top gibi arkdan baksan hamile demezsin o derceydi. Ama kızı oldu.
MSemihA Htckbra cnm sen takılma lütfen herkesin vücut yapısı farklıdır yani karın şeklin değişik diye erkek olacağından nasıl bu kadar emin konuşabiliyorlar ilginç sen takılma boşver😘