dilekkaratas1 10 haftalık hamileyim birkaç gündür çenemde dudağımın kenarında soyulmalar ve kızarıklar olmaya başladı ve sivilceler benim gibi olan var mı acaba merak ettim
Ozgerdgn dilekkaratas1 hamileligimi ilk öğrendiğinden beri ne sıvılardı ne lekesi nede soyulması bitmedi
femme dilekkaratas1 benimde var lekeler Ağız çevremde arada pul pul oluyor kaşınıyor 32 haftaligim ve gecmiyor
Sere Benim de cildim kurudu banyodan sonra falan kuruluktan soyuluyor hamileliğin başından beri. Nemlendirici de süremiyorum onlar da çok kötü sivilce yapıyor bende. Hala sivilce yapmayan bir yüz kremi bulamadım
dilekkaratas1 femme bu arada bebeğinizin cinsiyeti nedir hani kız bebek annenin güzelliğini alır derler ya o yüzden soruyorum
Busakturk dilekkaratas1 hayırlısıyla oğlum olacak ve cildimde deli gibi sivilcee çıkıyo cinsiyetle alakası yok :)
Serra3434 Benimde cenemde sivilceler olustu kuruluk hafif yuz solgunlugu ve kızım oluyo hic biseyde fayda etmiyor bu arada haberiniz olsun
zemberekkusu Ben son haftalardayım benim yüzümde çillenmeler ve benler arttı inşallah doğum sonrası geçer geçmezse lazer tedavisi düşünüyorum. Genital bölgede çok fazla sivilcem oldu hatta çiban gibi ama geçmedi hormanlardanmış doktor öyle dedi