Gzmklnncc minikoannesi123 doktorumun gelmesini bekliyorum gebelik testi için heyecan bırakmadı içimde 😂
Gzmklnncc bebitomom yumuşatıcı duymadım hiç deneyim aaa duşakabin için söylemişlerdi oda cam düz hiç aklıma gelmedi
Gzmklnncc Eysdiemti bin lira diyorlar gelmeye 🥹 durumum var da içim el vermiyor zaten yağmurlu çöpe at parayı diyorum kendi kendime eşimde silme çıkma felan diyor 🥹🥲
Eysdiemti Gzmklnncc inanmıyorumm millet napıcağını şaşırmış 😧 sen yinede atma canını tehlikeye sabret gelince bebiş silersin heryerini yada eşe dosta 😘
Gzmklnncc Busakturk ahh bakmasalar iyice incelerler onlardan önce annemde var günde o söyler konuşur rezil eder beni
Busakturk Gzmklnncc kocam izin vermiyo canından kıymetlimi begenmeyen silsin diyo de bu milletden de öğğğ
Gzmklnncc Busakturk hahahahah😂 anneme söyledim istemiyor senden önemli değil ya diyor dedim paranızda mı yok kadın tut yoksa ben veriyim diyor aldığı çay kaşığını bile başıma kakıyor olmasa bile istemem Allah kimseye muhtaç etmesin 🌸 mopla silmeye çalışacam olduğu kadar
Bet1 Gzmklnncc en son Ekim ayında silmiştim Ekim ayında da hamile kaldım. O zamandan beri de silmedim hem ev en üst kat hemde erken doğum riskim var ama artık çok çok batıyor gözüme son yağmurlarda daha çok battı tozlu firtinali yağmur yağdı 1 haftadır. 2 hafta daha yağışlı görünüyor muhtemelen doğumdan sonra silerim artık
Gzmklnncc Bet1 ben kabasını alıyorum iki güne bir detaylı istiyor ama dediğin gibi yağmurlu hava fazla detaya gerek yok
runkli0606 Gzmklnncc Gzmklnncc https://ty.gl/mutsmnmrrc bu mopdan aldım istediğim bezi takıp siliyorum 360 derce dönüyor bükülüyor bu zamana kadar işkence çekmişim istediğin bezi takıyorsun üstüne duvar fayans yer cam muhteşem
Gzmklnncc runkli0606 bende de var almıştım cam balkon İçin normal camda bezden galiba hep iz kalmıştı bugün atletle deneyecem bakalım
runkli0606 Gzmklnncc brn sabunlu bezle bi siliyorum ıslak bezle bir sonrada ilbaysla tekrar ama hiç yormuyor beni çok rahat siliyorum
dexter a101de farklı boyutlarda 3lü 4lü mikrofiber bezler var, sirkeli su ve o bezle silip kuru olanla da üstünden geçin güneş vurunca bile leke görünmüyor