dolunayes Kizlar 8+5 vs 9 haftalik bta hgc baktirip bilen varmi Dun haftaya gore yuksek cikti . Kafam takıldı. 8+5 tik dun . Bebek muayene de normal iyi dedi. Sordum testi onemsiz diyorlar. Ama kan testlerinde olan aralikdan cok fazla. Kafam karmakarisik
Eminamalinnnn dolunayes kese bebek görüldükten sonra kalp atışları alındıktan sonrası beta takibi yapılması doğru olmaz. İlk zamanlar sağlıklı gebelik mi iki güne bir test isterler iki katına çıkmış mı diye. Kese görülünce ve bebekte görülünce artık beta takibi yapılmaz
sehrengiz_8 dolunayes ultrasonda bebek görüldükten sonra Bhcg önemsiz kaç olursa olsun ola ki bi kanama vesaire olursa o zaman dikkate alıyorlar değerlerde bir düşme var mı diye
dolunayes Eminamalinnnn evet canim dun idrar yolu enfeksiyonuna gittim sacma sapan bta almis ne alaka yani kan idrar testi var oda yuksek cikmis anlamadim gitti kafami bulandirdi.
Eminamalinnnn dolunayes zaten gebelik ilerledikçe beta yükselir sonuçta bebek büyüyor artışa geçiyordur saçmalamış sıkıntı etme normal birşey betanın yüksek çıkması
dolunayes Eminamalinnnn ama canim misal 200000 yaziyor diyelim 9 haftanin karsitinda ama 304000 cikmis kafama takildi . Bi tanesi de adam akilli bisey demiyo. Bebek iyi btanin onemi yok diyor