imrnx Kızlar bu istoçta bebeğe dair bir şeyler bulabilir miyim? Her şey olur bir de gidenler varsa fiyatlar nasıl değer mi sizce
Kukulikukuli12 imrnx ben 2021 senesinde gittim bebek arabası bakmak için fiyatlar aynı %10 iskonto indirimleri var sadece nakit alımda. Bebek arabası beşik yürüteç oyuncak party malzemeleri pasta melzemeleri falan var. Giyim yok. Hiç bişey almamıştım.
nebakiyonkomikmi imrnx Bulursunuz fakat piyasa ile aynı fiyatları uygunluk yok çesit olarak daha fazla şey bulunabilir sadece Eminönü gibi düşünün yani
Roserose1 imrnx daha çok toptan satış var büyük bir alan ada ada her yer, iş yerimiz orda tekstil üzerine, magaza ismi bilmiyorsanız çok dolaşırsınız çoğu yerde perakende vermiyor. internetten kupon va almak daha mantıklı bence
Babyykmz imrnx ben istocta lisansli oyuncak satan bir yerde e ticaret sorumlusuydum ve istocta calisirken evlendim. Orada cogunun kapisinda parekende satisimiz yok yaziyor hatta ona ragmen ceyiz icin girip soruyordum kabul etmiyorlardi istoc genelde toptanci yeri cok nadir parekende satan yerler var. Eger dukkaniniz veya sirketiniz varsa onun uzerine cari hesap actirip alisveris yapabiliyorsunuz faturayi sirkete kesiyorlar. Fiyatlar konusunda da dedigim gbi cari hesabiniz varsa girdiginiz toptanci firmalarinda iskonto uygulaniyor eger yoksa parekende fiyatina satiyorlar ve benim evlendigim donemde orada cok gezdim sonrasinda eminonune gittim arada daglar kadar fark var eminonunde cok daha uygun istocta fiyatlar cok yuksek
Aslibali imrnx geçen hafta İstoç çilek mağazasından bebeğime yatak ve çekmece aldım. Pierre Cardin Bebek ve almila diye mağazalar vardı bebekle ilgili. Bir de bebek çeyiz sarayı orada da kıyafet, puset vs. Ben beğendim bakılabilir. Fiyat karşılaştırması yapamıyorum çünkü direkt oraya gittik.