Mervesnck hepsini magazada denedim birkac model arasi dayim bende hamilton r luxus chicco gody plus kraft minorca hepsi kabin boy tentesi buyuk ic haznesi genis 😀
mamacita_ imrnx ben bunu tercih ettim port bebe ile katlaniyor kabin boylar da çok güzel ama ben bebeğimin yönünü dilediğim zaman kendime çevirmek isterim onu düşünerek bu şekil aldım
Sevilayms Mamacita1 Canım cok net ve guzel anlatmışsın cok tesekkur ederim, bagi neo bakıyordum bende internetten Dıgerlerınede bakıcam sımdı cok sagol
Mamacita1 Sevilayms Rica ederim 😊 Bagi neo aşırı hafif bir bebek arabası sadece diğer iki modeline göre biraz küçük oturma kabini yani. Ama onun dışında özellikleri çok güzel kapanınca yer kaplamıyor ve valiz gibi çekme özelliği de var.
Serra3434 Sevilayms katladigin zaman cok kaba oluyor araba bagaji dolduracak sekilde diyelim ve agir kabin boylar tek dugmeyle canta gibi oluyor otuzden gosteris olarak travel guzel ama agir ve battal
Sayin_m0m Zehra23_ nasipse bizde ekim ayında kullanıcaz inşallah 🤗 aradığım tüm özellikler bu arabada toplanmış gibiydi
Ruyammmm EsrSvm Puset ile beraber aldık Gençbebeden. Diğer yerlerde yeri ayrı satılıyor daha pahalı. Genç bebe instagram sayfasindan prego covi pusetli olarak sipariş verebilirsiniz 5.149 tl
Linaa90 imrnx prego mios aldım normalde travel istemiyordum ağır diye ama gidip denedim ve hayran kaldım şiddetle öneririm ayrıca internet üzerinde çok pahalı (12800 şu an ben babymall mağazasına gidip aldım 9000 ödedik )
Rimedkarun Travel sistem önermeyenleri ben de asla anlamıyorum. Ben mamas papas strada tercih ettim. Hem çok ağır değil hem aşırı yer kaplamıyor
Katibe_hanim Travel sistem olan kanz s-go aldım. Puseti de yanında 5000 tl. Gayet konforlu ve sağlam. 22 kg kapasiteli ve çocuk büyüyünce ayak yerleri katlamıyor. Aracımda var. Toplaması kolay. Ağırlığıda 10 kg. Malzeme kalitesi gayet iyi. Tavsiye ediyorum. Sürüşü zaten çok rahat
Mavisim099 Katibe_hanim bende sizinle aynı fiyat ve markadan aldım… simdi kgo su 5000 tlye düşmüş o daha mi iyidi acaba 😌
nidacyln Puset cybex Aton aldım yenidoğan için ve en az 6 ay kullanılacağı düşünülürse pusetin önemli olduğunu düşünüyorum bebeğin rahatlığı ve gelişimi açısından, araba koltuğu olarak da kullanılıyor
nidacyln Araba olarak da cybex eezy s2 360 😇 dolapta biri yarı fiyatına sıfırını satıyor Almanya’dan vergisiz getiriyormuş bakmak isteyen olursa ben de yeni gördüm
Muberra08 imrnx Kesinlikle 4baby olimpos çift yönlü bebek arabası hem yenidoğan hemde ileri yaşta kullanılabilir aşırı memnunum 2 bin küsür fiyatı trendyolda hatta asla pişman olmazsın
Busra2002 imrnx ceybex libelle aldım ben hafif konforlu ve kaliteli çok gerek duyarsam belki anakucaguni da alırım ama şimdilik düşünmüyorum
Buketrum Babymall, E-bebek gidip denedim. Aralarında en kaliteli, sürümü kolay, bütçeye uygun, kolay kapanıp kapandığı zaman da yer kaplamayan Kraft Kenya’yı buldum. Ben ve beyim onu çok beğendik, tavsiye ederim ona bakmanızı ☺️