Cmnkubi AygyulSina ya bende 37. Haftadayım ve hep sol kasığımda hıçkırıyor merak ettim dönmüş müdür 🤗🤗
Glstn worin Merhaba canım benim 26. Haftamda döndü. 1 buçuk aydır da aynı pozisyonda.Insallah bir sürpriz yapıp pozisyon değiştirmez 😂😂
AygyulSina worin hisetmezsin ben hisetmedim sadece hafif kasik agrim oldu ama herkezde olmuyomus. 29 haftada kontrolum vardi doktorum ultrasonda baktida soyledi. Yani ben hisetmedim
Muhammedamine worin daha erken canım doğum pozisyonunu alsa bile bu haftada tekrardan dönüp başka bir pozisyona geçebilir alanı bol daha . 32 den sonra dönmesi bekleniyor zaten Ayrıca döndüğünü hissedemzsin
istanbulluanne Blackmelody Canm inan ben bu zamana kadar 1 gün çıkıp yarm saat bile yürümedim hep yattm 😀 ondan gec döndü heralde hic bsey yapmadm yani dönceği varsa dönüyorlar her türlü
Fbd worin 31 deyim kaçıncı yer değiştirişi bilmiyorum ve doktora gitmeden ben kendim makat mı baş aşağı mı anlıyorum artık 😊 daha çok değişecek yeri merak etme annesi
AygyulSina Cmnkubi donmus olabilir ama en iyi cevabi doktorun verir ultrasonda bakinca ben ilk baslarda hic oyle dusunmemistim kasikta hickirinca ama sonra doktor bakinca dank etti kafama ve halada kasikta hickiriyor