Turkaann Kızlar 15+2 haftalığız ama son birkaç haftadır ağrılarım var vajinal kemik ağrısı bel ve sırt ağrıları hafif kasık ağrısı😕 benim gibi aynı durumu yaşayan var mı? 2. Trimester balayı en rahat ay diyorlar ama ben o kısma geçemedim henüz
Mavi-koltuk Turkaann merhaba bende 15+1 deyim 🫶🏻 ve benimde ağrılarım var hele kemikler yürümekte zorlanıyorum
Ffatmaaakk1 Turkaann bende aynı durumdayim Canım. Yalnız değilmişim. Doktora kontrol e gidince soylicem bende şuan 17 haftakik oldum ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar ağrım yoktu
Turkaann Esrafatih01 yok canım henüz başlamadık onu kullanmadığım için mi hissediyorum acaba, hissetmem önemli değil çekerim ama korkuyorum neden oluyor acaba diye çünkü ilk bebeğimi kaybettim o yüzden bu gebeliğim biraz korkulu geçiyor normal mi bu durumlar sizce
Turkaann Mavi-koltuk bende öyleyim vallaa birtek bende sanıyordum şehir dışındayım doktoruma da gidemedim haftaya inşallah kontrolüm var o zaman magnezyum başlayacak siz kullanıyor musunuz magnezyum
Caterpillar Bende 15. Haftadayım benimde bel kasık ağrılarım oluyor ara ara magnezyum öneririm oğlumda da olmuştu iyi geliyor
Turkaann Ffatmaaakk1 bende hep kendime ilkinde böyle değildim bu sefer neden ağrılarım oluyor diye sorup duruyordum canım demekki her hamilelik farklı oluyor, rabbim yavrularımızı sağlıkla kolaylıkşa kucağımıza almamızı nasip etsin ☺️