Mothertea Zehra_clk12 Fatih özel çapa da 1150₺ bazı yerlere göre baya uygun geldi bana görümcem yaptırdı yeni
Mothertea Vildannnnnnnnn evet diğer kızınada ona yaptırdı bende ona yaptırmıştım ne dediyse cıktı çok ilgili ve bilgili ayrıca hastanenin ortağı kendisi
Mmgndz Medipol mega perinatoloji uzmanı yapıyormuş şimdi fiyat aldım 2.900₺ Bende burada bekleyip bütçe dostu bir yer bulayım 🥹
alisko Mmgndz off o ne öyle yaa gerçekten çok acımasızlar. özel levent hastanesinde perinatologa yaptırdım 1400₺ idi bence daha uygunu da bulunur. kendi doktorum önemli olan perinatolog tarafından yapılması demişti
Mothertea Mmgndz evet ilk kızınada orda yaptırdı sorun yok demişti Sağlıklı doğdu bu sefer de ona yaptırdı bir kaç sorun gördü söyledi ve test yaptırdı doğru cıktı eşini falan alır rahat bir doktor
Umut- Mecidiyeköyde Prof doktor Aytül Çorbacıoğlu perinotog 1250 yaptırdık iki hafta önce baya ilgili biri insterseniz bir araştırın🤗
Mmgndz alisko malesef mecbur kalınca en yakın hastane olarak orayı tercih ettk tamamlayıcı sağlık sigortası var ama tabi karşılamadığı şeylerde malesef alternatif arıyoruz yoksa çok zor
Nesedmrer Zehra_clk12 kaçıncı hafta da detaylı oluyor acaba burada bi üniversite hastanesi var 285 TL sadece muayene ücreti veriyorsun ama işte doktor prof hemen randevu bulunmuyor ona 🥲
Zehra_clk12 Ben normalde gop medicalparka gidiyorum doktorum orda ordaki fiyat 1950 TL ama onun aşşağısında kadın tıp merkezi var orda 1500 fiyat aldım doktorum perinatoloji bölümünden istediği için her hastanede bulunmuyor bu bölüm